Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DUR DURAK BİLMİYOR!.

DUR DURAK BÄ°LMÄ°YOR!.

Hafta içi mahalle gezilerine ve incelemelerine ağırlık veren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonunu da açılış, anma töreni ve ziyaretten oluşan bazı etkinliklere ayırdı.

MADENCÄ°LERLE NEÅžELÄ° SOHBET VE HATIRA RESMÄ°

BaÅŸkan Uysal, AK Parti Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri Ali Tarakçı, Kasım Beceren ile bazı mahalle ve köy muhtarlarıyla birlikte sabah saatlerinde Kandilli Beldesi’ndeki Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi’ne geçerek burada grizu faciasında hayatını kaybeden 103 madenci için hazırlanan Maden Åžehitlerini Anma Töreni’ne katıldı.

Madencilere sohbet eden ve kazasız belasız bir yaşam dileyen Başkan Uysal, kendileriyle hatıra fotoğrafı çektiren madencilere dünyanın en zor işini yaptıklarını hatırlatarak, dünyanın en helal kazancını kazananların insanlar olduğunu unutmamalarını istedi.

TTK GENEL MÜDÜRÜ VE GMİS BAŞKANI İLE KAHVALTI

TTK Genel Müdürü Burhan Ä°nan, Genel Maden Ä°ÅŸ Sendikası BaÅŸkanı (GMÄ°S) Eyüp AlabaÅŸ, Amele BirliÄŸi BaÅŸkanı Hasan Yılmaz, GMÄ°S Armutçuk Åžube Müdürü Ä°sa Mutlu, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet Fatih Çakır, CHP EreÄŸli Ä°lçe Örgütü BaÅŸkanı Hayrettin Kartal, MHP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Talat ÅŸeker ve BBP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı ve sivil toplum kuruluÅŸları temsilcileri ile tören sonrası TTK Misafirhanesi’ndeki kahvaltıda bir araya gelen BaÅŸkan Uysal, Genel Müdür Ä°nan ve GMÄ°S BaÅŸkanı AlabaÅŸ ile bir süre sohbet etti.

KEPEZ TEPE CAMÄ°SÄ°’NÄ°N TEMEL ATMA TÖRENÄ°NE KATILDI

Kepez Tepe Cami’sinin temel atma törenine de katılan BaÅŸkan Uysal, buradaki açılış töreninde yaptığı konuÅŸmada camilerin çimentosunun cemaat olduÄŸuna vurgu yaparak, camilerin sadece ibadet yeri deÄŸil, birlik ve beraberliÄŸin, kaynaÅŸmanın, dostluÄŸun oluÅŸmasını saÄŸlayan yerler olduÄŸunu belirtti.

CAMÄ°LER KONUSUNDA BELEDÄ°YE OLARAK DESTEK VERÄ°LECEK

Caminin temel atma töreninin startını Kaymakam İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Müftü Recai Albayrak, İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Zonguldak İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte veren Başkan Uysal, caminin bitirilmesi konusunda belediye olarak üzerlerine düşen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

ŞOFÖR CAMİASININ SIKINTILARINI DİNLEDİ, SORULARI CEVAPLANDIRDI

Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin kongresine ise katılan BaÅŸkan Uysal, daha sonra Milletvekili Candan ile birlikte gerçekleÅŸtirdiÄŸi Åžoförler ve Otomobilciler Odası BaÅŸkanı Cevdet Civelek ve yönetimini ziyaretinde de sürücülerin, servisçilerin, minibüsçülerin, kooperatif durak baÅŸkanlarının dertlerini ve sıkıntılarını dinledi.

Kandilli ve Köseler Mahallesindeki yolla ilgili soru üzerine Kandilli yolunun geniÅŸletileceÄŸini vurgulayan BaÅŸkan Uysal, Ketenciler yolunun da bozuk olması ile ilgili ÅŸikâyetleri bildiÄŸini ve Mayıs ayında zeminin kuruması ile birlikte asfalt yapacaklarını söyledi.

MAHALLELERDE ÖNCELİK ALT YAPININ. YOLLAR BAHARLA ASFALTLANACAK

Mahalle çalışmalarında önceliÄŸi kanalizasyon, yol ve duvar gibi alt yapı çalışmalarına verdiklerini kaydeden BaÅŸkan Uysal, köprülü kavÅŸağın yetersiz oluÅŸu ile ilgili bası eleÅŸtirilere ise, ’Karayolları yolu bize teslim ettiÄŸi zaman, darsa geniÅŸletiriz. BaÄŸlantı yolları açılacaksa açarız. Bu yolları en iyi bilen ÅŸoförlerdir bu yolları kullananlardır’ dedi.

Cevdet Civelek’te ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Candan ile BaÅŸkan Uysal’ın uyumlu çalışmalarından dolayı son derece mutlu olduklarını ve bu çalışmaların ÅŸehre olumlu yansıdığına dikkat çekti. 

Öte yandan BaÅŸkan Uysal, dün gecede Yeni Mahalle Spor Kulübü’nün Gecesi’ne katıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo