Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL ESNAFLARA SESLENDİ

BAÅžKAN UYSAL ESNAFLARA SESLENDÄ°

Karadeniz EreÄŸli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin 49. OlaÄŸan Mali Genel Kurulu’nda konuÅŸan Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “Birlik beraberlik içinde, sımsıkı, el ele, gönül gönüle verip geleceÄŸe doÄŸru güzel adımlar atacağız. Ön yargılarımızdan kurtularak, hep beraber ilçemizi daha iyi noktalara taşıyacağız. “dedi.

Karadeniz EreÄŸli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin 49. OlaÄŸan Mali Genel Kurulu’nda ilçedeki esnaflara seslenen Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki tüm esnafların birbirlerine kardeÅŸlik duyguları ile baÄŸlı olmasını istedi.

KonuÅŸmasında sık sık esnafların yanında olduÄŸu mesajını veren BaÅŸkan Uysal, “Sizler her zaman hayırlı, helal kazanç peÅŸinde koÅŸan insanlarsınız. Ticaret, esnaflık bizim kültürümüzde yıllardır var. Sizler yüzyıllardan beri bu geleneÄŸin mirasçılarısınız” diyerek baÅŸladığı konuÅŸmasında, “Biz sizlerden konukseverliÄŸi, misafirperverliÄŸi, ikram kültürünü öğrendik, bunları yaÅŸatmanızı diliyorum.”dedi.

“Sizlerle birlikte, birlik beraberlik içinde, sımsıkı, el ele, gönül gönüle geleceÄŸe doÄŸru güzel adımlar atacağız. Ön yargılarımızdan kurtularak, hep beraber ilçemizi daha iyi noktalara taşıyacağız.” ifadelerini de kullanan BaÅŸkan Uysal, sözlerini “Sorunlar elbette ki var, ama çözümü de var. Bunun için öncelik birlik ve beraberlik. Ben siz esnafların her zaman yanındayım. Sorunlarımızı birlik beraberlik içinde çözeceÄŸiz. “diyerek tamamladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo