Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Başkan Demirtaş, teşekkür etti

Başkan Demirtaş, teşekkür etti

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ, 31 Mart yerel seçimlerindeki desteklerinden dolayı teÅŸkilat unsurlarına teÅŸekkür ettiÄŸini bildirdi.
Değerlendirmede bulunan Demirtaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve partisinin tüm kademelerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiğini belirtti. Demirtaş şunları kaydetti:
“Seçimlerimiz EreÄŸli’mize, Gülüç’ümüze, Türkiye’mize hayırlı uÄŸurlu olsun. Tantanasız, gürültüsüz güzel bir seçim oldu. Gülüç halkı bize teveccühünü gösterdi. Gülüç halkına buradan teÅŸekkür ediyorum. Seçim sürecinde bize destek veren baÅŸta Ä°lçe BaÅŸkanımız Fatih Çakır, deÄŸerli milletvekillerimiz ve belde baÅŸkanım bu süreçte bizi hiç yalnız bırakmadılar. Gerek EreÄŸli, Ormanlı, Gülüç’te ve diÄŸer bölgelerimizde yanımızda oldular.
CumhurbaÅŸkanımızın BaÅŸdanışmanı Saadet Hanım’ın bizde emekleri çoktur. Hiçbir gün sahada bizi yalnız bırakmadı, buradan kendilerine çok teÅŸekkür ediyorum. Gülüç’ü kazandık. EreÄŸli’de malum çok çalışmalarına raÄŸmen olmadı. Bir daha ki dönemde Allah inÅŸallah hayırlısını nasip eder bize. Ben buradan tekrar Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza, teÅŸkilatlarımıza Allah razı olsun diyorum. Hiçbir gün yalnız bırakmadılar bizi gecesini gündüzüne kattılar. Canla, yürekle çalıştılar bizimle beraber. Ben haklarını helal etsinler diyorum bizlere. Bu süreç devam ediyor.
Biz güzel hizmetlere tekrar birlikte imza atacağız, birlikte çalışacağız. EreÄŸli’ye, Gülüç’e tüm bölgemize hizmetten geri kalmayacağız. Bunu yine birlik beraberlik içerisinde AK Parti teÅŸkilatı olarak, AK Parti ailesi olarak baÅŸaracağız. Güzel hizmetlere tekrar birlikte imza atacağız. Ben buradan tekrar söylüyorum, Gülüç halkına teÅŸekkür ediyorum. Bize emeÄŸi olan herkese teÅŸekkür ediyorum.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
şaşkın1
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo