Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞDANIŞMAN ORUÇ’TAN ÖNEMLİ MESAJLAR

BAŞDANIŞMAN ORUÇ’TAN ÖNEMLİ MESAJLAR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanı Saadet Oruç, AK Parti’nin, Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesinde Belediye BaÅŸkanlığı seçimini kaybetmesinin mazereti olamayacağını bildirdi.
Oruç, sosyal paylaşım adresinden 31 Mart Mahalli Ä°dareler (Yerel) Seçimlerinde, EreÄŸli’ye iliÅŸkin yaptığı deÄŸerlendirmede, doÄŸup, büyüdüğü ilçeye duyduÄŸu aidiyet ve baÄŸlılıkla seçim çalışmalarına katılma imkanı olduÄŸunu belirtti.
Kurduğu diyaloglar sonucu, ilçede yarım kalan çalışmalarla birlikte sıkıntıların olduğu mesajlar aldığını anlatan Oruç, açıklamasında şunları kaydetti:
CUMHURBAŞKANININ GELİŞİ
“Bu çerçevede hizmetin eksiksiz gerçekleÅŸmesine katkı sunmak amacıyla bakan ve bakan yardımcısı ziyaretleri gerçekleÅŸti. Ve tabi yoÄŸun programı içinde teveccüh gösteren CumhurbaÅŸkanımızın EreÄŸli programı da oldukça güzel karelerle hayata geçirilmiÅŸ oldu. Tek gaye EreÄŸli halkının kırık olan yüreÄŸinin tamir edilmesi ve geleceÄŸe umutla bakmalarının saÄŸlanmasıydı.
YERELDE YAÅžANAN HATALAR!..
CumhurbaÅŸkanımızın verdiÄŸi önemli mesajlara raÄŸmen, yerelde yaÅŸanan hatalar nedeniyle yerel çalışmalarda halkla yeteri bağın kurulamamış olması ve gönüllerin alınamamış olması bugünkü sonucun en temel gerekçesidir. BaÅŸarısızlığın bahanesi, ‘ama’sı olmaz. Gerekli dersler çıkarılıp, yeniden gönülleri kazanacak adımlar mutlaka atılacaktır. ‘Yarimiz EreÄŸli’ denilen bir kentle yaÅŸanan bu gönül kırıklığı illa ki tamir edilecektir. Sonucu etkileyen farklı dinamiklerin de farkındayız elbette.
Yeni dönemin güzel EreÄŸli’mize hayırlı uÄŸurlu olmasını dilerim. Bize güvenen seçmenleri hayal kırıklığına uÄŸrattığımız için de haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Gelecek umuttur, güzelliktir. Gerekli dersler çıkarılacak, gönüller yeniden kazanılacaktır, kazanılmalıdır."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
kızgın2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo