Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BALCI, RADYOMUZDA KONUŞUYOR!..

BALCI, RADYOMUZDA KONUŞUYOR!..

Ereğli’de, CHP İlçe Başkanlığı’na aday olacağını katılacağı radyo programında söyleyen Yaşar Balcı, eski Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’la görüşme yaptığını bildirdi.

Gazeteci Fikri Kapan’ın 91.7 frekansından yayın yapan radyo Ereğli FM’de hazırlayıp sunduğu “Fikri Kapan’la burada konuşalım” programın konuşan Balcı, partisinin ilçe başkanlığı görevine resmi başvuru yapması öncesi değerlendirmelerde bulunuyor.

“POSBIYIK’LA GÖRÜŞTÜM”
Devam eden programda, gazeteci Fikri Kapan’ın, “Posbıyık’la görüştünüz mü?” sorusu üzerine Balcı şunları söyledi:
“Evet, ben ilçe başkanlığına adayım. Partimin her üyesiyle her yerde, her an görüşebilecek medeni cesarete sahibim. Yarın ilçe başkanı olduğumda, Ereğli’de 3 dönem belediye başkanlığı yapmış bir kişiyle oturup görüşmem, siyasi istişare yapmamdan doğal bir şey olamaz. Birileri başka yere çekebilir, hiç önemli değil. Bana küfür eder gibi bazı köşe yazarları da var. Ama yine söylüyorum, 2009 yılında partime katıp belediye başkanı olarak gösterdiğim adamla her yerde görüşürüm. Kendisini ziyaret ettim. Halil Beyin’in yanında Nezih Anıl vardı, Bir saatten fazla görüştük. ’Sayın başkanım tarafsız kalın’ dedim. ’Sizden destek istemiyorum’ diye ekledim. O’da bunu söyledi zaten. Yaşar balcı olarak, sıradan üyeyle, milletvekiline kadar her kesle görüşürüm. Ünal Bey, Şerafettin Bey, İlçe başkanıyla görüşmeyecek miyim?”

“KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM”
Yaşar Balcı, yeniden aday olmama kararı veren mevcut CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal’ın bazı tutumlarını da eleştirdiği konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Üye olduktan sonra 3 ayı dolduran her kişinin her kademeye aday olabilir. İlçe başkanımız, birlik ve beraberlikten bahsediyor, güzel. Bizde aynısını söylüyoruz, partimizde kavgaya izin vermeyeceğiz. Defalarca dile getirdik, Sertan Ocakçı arkadaşım değerli bir arkadaşımızdır. Halk o’nu, 5 yıllığına Belediye Meclis Üyesi olarak seçti. İlk önce o görevi başarıyla tamamlayacaksınız. Yaş itibariyle genç, önünde yıllarda var. Mevcut başkanın ’ben aday değilim’ demesini tebrik ediyorum. Ama ’ben aday değilim, yerime şunu bırakıyorum’ tavrı doğru bir tavır değil. Takdiri partililer verecek, sonucu sandıkta göreceğiz. İlçe başkanının bu tavrı doğru ve etik değil. Parti içinde, iki adayın olduğu bir seçimde, ’benim adayım şu, buna oy istiyorum’ demesini kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”

Süren programı “ereglifm.com.tr” ve “ereglihakimiyet.com” internet sitelerinden dinleyebilirsiniz.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo