Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TURPÇU, İFTAR VERDİ

TURPÇU, İFTAR VERDİ

CHP Zonguldak Milletvekili Åžerafettin Turpcu, “ülkede hükümet kurulmuÅŸ bir ÅŸekilde konuÅŸmak, belli mesajlar vermek isterdim ancak, henüz hükümet kurulacak mı, erken seçime mi gidilecek belirsizliÄŸi sürüyor” dedi.

Turpcu, Zonguldak’ın Devrek Ä°lçesi’nde baÅŸlattığı iftar yemeÄŸinin ikincisini EreÄŸli Ä°lçesi’nde düzenledi.
EreÄŸli Ä°lçe örgütünün organize ettiÄŸi iftar, parti binasının bulunduÄŸu hamam Sokak’taki Heraklia Restoran ve geniÅŸ bahçe ile Yalı Caddesi’ndeki SS Restoran alanında gerçekleÅŸtirildi.


Ä°ki iftar alanındaki yaklaşık 700 davetli selamlaÅŸan Turpcu, iftarın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada ise bir önceki iftarı Zonguldak, Çaycuma, Gökçebey ve Devrek’teki parti teÅŸkilatlarına yönelik Devrek’te düzenlediÄŸini söyledi.
EreÄŸli’de ise iki ayrı mekanda iftar etkinliÄŸi düzenlediklerini belirten Turpcu, şöyle dedi:


“Bugün de EreÄŸli ve Alaplı örgütlerinde, 7 Haziran seçimlerinde aktif olarak parti teÅŸkilatlarımızla çalışan arkadaÅŸlarımıza iftar verdik. Burada, ülkede hükümet kurulmuÅŸ bir ÅŸekilde konuÅŸmak, belli mesajlar vermek isterdim ancak, henüz hükümet kurulacak mı, erken seçime mi gidilecek belirsizliÄŸi sürüyor. Ben, düzenlediÄŸimiz iftarlara katılan herkese bir kez daha teÅŸekkür ediyorum.”


Turpcu, iftarlarda oruçların açılmasının ardından, partililerle bir süre sohbet etti.
EtkinliÄŸe Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir, Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, Gümeli Belediye BaÅŸkanı Ahmet Saydam, CHP Ä°l BaÅŸkanı ErtuÄŸrul Koltuk, EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Hayrettin Kartal, Alaplı Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin Tosun, CHP’li EreÄŸli Belediyesi Meclis Ãœyeleri, Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri, il ve ilçelerin yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları, milletvekili aday adayları, bazı sivil toplum kuruluÅŸ baÅŸkanları ile partililer katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo