Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Bakan Varank, sandalye boyadı

Bakan Varank, sandalye boyadı

Sandalye Fabrikası`nın üçüncü tesisini açan Bakan Mustafa Varank:


Zonguldak'ta mobilya ve yapı fuarının açılışına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sandalye Fabrikası'nın üçüncü tesisinin açılışını yaptı. Bakan Varank, fabrikanın 60 ülkeye ihracat yaptığına dikkat çekerek "2020 hedeflerinde 12 milyon dolar ihracat yapmak var" diye konuÅŸtu. 
Çaycuma'da fuar açılışı sonrası Organize Sanayi Bölgesi'ne gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sandalye Fabrikası'nın yeni üretim tesislerinin açılışını yaptı. Bakan Varank, üretim bantlarından çıkan sandalyeleri inceleyerek önce maket bıçağı ile kullanıma hazır hale getirmek için temizledi ardından da yaldızla boyadı. 
Ali KarakaÅŸ ve oÄŸulları SertaÅŸ, Aytaç ve GüntaÅŸ'ın sahibi olduÄŸu fabrikanın üçüncü üretim tesisini gezerek üretilen sandalyeleri inceleyen Bakan Mustafa Varank, üretim bantlarında çalışan personeller ile de yakından ilgilenerek üretim hakkında bilgi aldı. 
Bakan Mustafa Varank, eline aldığı fırça ile üretim bandından çıkan sandalyeyi boyadı. Bakan Varank beraberinde Bartın, Zonguldak ve Karabük valileri, milletvekilleri, belediye baÅŸkanları ve sivil toplum kuruluÅŸu temsilcileri ile sandalyelerin ihracatı hakkında bilgi aldı. 
Sandalye fabrikasının açılışında konuÅŸan Bakan Mustafa Varank, "Sandalye Fabrikası burası 60 ülkeye ihracat yapan bir fabrika. 2020 hedeflerinde 12 milyon dolar ihracat yapmak var. Hatta bütün üretimini ihracat yapmak istiyorlar. Yerle alakalı birtakım sıkıntıları var. Bu konuda da çözüm bulursak burada yatırımlar devam edecek. Personel sayısını da üçe katlamış olacak. Ben hayırlı olsun diyorum" dedi. 
Bakan Varank, ziyaret ettiÄŸi tesis hakkında bilgiler aldıktan sonra tesisten ayrıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo