Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAHÇELİ TALİMATI VERDİ DÜZCE HAREKETE GEÇTİ

BAHÇELİ TALİMATI VERDİ DÜZCE HAREKETE GEÇTİ

Askıda ekmek


Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento Seçimlerinde AK Parti ile ortaklık yaparak koalisyon kuran MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin önceki gün yaptığı ‘askıda ekmek’ çağrısı karşılık buldu…
Ekmeğe yapılan zamlar sonrası artan fiyatlar karşısında zorluk çeken vatandaş, hayırseverlerin bağışladığı ekmeklerden ücretsiz alabilecek…  
 


              YAŞAM  
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin ekmek zammı ile ilgili yaptığı değerlendirmede başlatmış olduğu "Askıda Ekmek" talimatını MHP Düzce İl Teşkilatı da hayata geçiriyor. 
Düzce’de, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, ‘askıda ekmek’ uygulamasını hayata geçireceklerini bildirdi. Cabaoğlu, yazılı açıklamasında, siyasi liderleri Devlet Bahçeli'nin teşkilat unsurlarına yaptığı çağrı sonrası Ankara'da başlatılan uygulamayı Düzce’de hayata geçireceklerini belirtti. Bahçeli’nin halk insanı olduğunu öne süren Cabaoğlu, şunları kaydetti:
ZAMMI HATIRLATTI!
"Genel Başkanımız halk adamıdır. Kendi adına bir şey istemeden halkı adına hayatını adamış değerli bir devlet adamıdır. Ekmeğe yapılan yüzde 15 gibi büyük bir zam oranına Genel Başkanımız tepki gösterdi ve yeni bir projeyi hayata geçirdi. Dr. Devlet Bahçeli'nin başlatmış olduğu askıda ekmek projesini bizlerde MHP Düzce Teşkilatı olarak ilimizde başlatacağız."
Cabaoğlu, konu ile ilgili olarak Fırıncılar Odası yönetimi ile görüşeceğini sözlerine ekledi.
EREĞLİ’DE UZUN SÜREDİR VARDI
Öte yandan, askıda ekmek projesi Türkiye’nin farklı şehirlerinde uygulanıyor. O şehirlerden olan Karadeniz Ereğli’de de, bazı fırınlardan ücretsiz ekmek alınabiliyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın2
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Erdinç Aytaş

27 Temmuz 2018 - 11:25

insanları 1 ekmeğe muhtaç hale getirdiniz şimdi de askıda ekmek kampanyası yurutuyorsunuz

Yorum Yazın

Canlı Radyo