Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖRGÜTE BAŞVURUSUNU AÇIKLADI

ÖRGÜTE BAŞVURUSUNU AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezine Milletvekili aday adaylığı baÅŸvurusunu yapan Åžehir Plancısı Kamuran Ayyıldız, CHP Kdz.EreÄŸli ilçe örgütünü ziyaret ederek, baÅŸvurusuyla ilgili bilgi verdi.  Ã‡ok sayıda kadının da kendisine eÅŸlik ettiÄŸi ziyarette Ayyıldız, bölgenin sorunlarını çok iyi bildiÄŸini hatırlattı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ä°lçe BaÅŸkanı Hayrettin Kartal ve Ä°lçe Yöneticileri tarafından karşılanan Zonguldak kontenjan aday adayı Ayyıldız, Kdz.EreÄŸli’de doÄŸduÄŸunu ve ilçede yaÅŸamına devam ettiÄŸini belirtirken “7 Haziran tarihinde gerçekleÅŸecek olan genel seçimlerde milletvekili kontenjan aday adaylığına baÅŸvurdum. Bir çoÄŸunuz beni tanıyor ama bilmeyenler için kendimden kısa olarak söz etmek istiyorum. 1973 yılında Kdz.EreÄŸli’de dünyaya geldim. Ä°lk ve orta okulu Kandilli’de liseyi de EreÄŸli’de okudum. Ãœniversite eÄŸitimimi Mimar Sinan Ãœniversitesi Åžehir Planlama Bölümünde tamamladım. Uzun yıllardır EreÄŸli’de ÅŸehir plancısı olarak serbest çalışmaktayım” dedi.

Karanlığa sürüklenen ülkenin aydınlığa çıkması, bir kadın ve bir anne olarak bu karanlığa dur demek ve çocuklara aydınlık bir gelecek hazırlamak için Cumhuriyetin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisinden aday olduğunu kaydeden Ayyıldız konuşmasında şu şöyle sürdürdü:

“Ãœlkenin ve bölgemizin sorunlarını çok iyi biliyorum ve farkındayım. Bu görevi en iyi ÅŸekilde yapacağıma da inanıyorum. Ben bir Cumhuriyet kadını olarak Atatürk’ün bize verdiÄŸi seçme ve seçilme hakkını, gezi ruhunun özgür düşüncesiyle en iyi ÅŸekilde deÄŸerlendirmek istiyorum. Ãœlkemizin sürekli kötüye gitmesi ve özellikle gezi olaylarında yaÅŸadığımız sorunlardan sonra kendimi ülkeme ve bölgeme karşı daha da sorumlu hissettim. Bu amaçla AKP iktidarına dur demek ve Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyabilmek için aday olsam da olmasam da var gücümle çalışacağım.

AKP’ye dur demek için Atatürk deÄŸerlerine sahip çıkmak için Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara taşımak için el ele omuz omuza hep birlikte çalışalım.

Karanlığa dur, aydınlık günlere merhaba diyelim”.

Kartal da, son dönemlerde aday adaylarına iliÅŸkin kamuoyunda asparagas haberlerin dedikodulara ve kafa karışıklıklarına neden olduÄŸunu belirtti . Aday adaylarının CHP Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanlığına gelip bilgi vermesi ile durumun netleÅŸtiÄŸini belirten Kartal, “Bu seçimlerde partimize de ciddi bir yöneliÅŸ var bu da ülkenin sorunlarından kaynaklanıyor. Sizlerin de dile getirdiÄŸi gibi çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Gerek bölgede gerek dünyada ülkemiz hiç iyi gitmiyor, kötü bir süreçten geçiyor. Ergenekon ve Balyoz davaları vardı 4-5 yıl süren bir süreç vardı. Åžimdi ’pardon biz yanlış yapmışız’ dediler insanları tahliye ettiler. Böyle bir ÅŸey Türkiye tarihinde yaÅŸanmamıştır. Devletin çivisinin çıktığının resmen göstergesidir. Bu gidiÅŸe son verecek birleÅŸtirici güç Cumhuriyet Halk Partisi’dir” sözleriyle konuÅŸtu.

Daha sonra ilçe yöneticileri ve partililer  ile sohbet eden Ayyıldız yeni sürece iliÅŸkin düşüncelerini paylaÅŸtı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo