Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“AYRIMCILIĞA GİRMEYELİM”

“AYRIMCILIÄžA GÄ°RMEYELÄ°M”

AK Parti 25. Dönem Zonguldak Milletvekili ve 26. Dönem 2. Sıra Milletvekili Adayı Faruk ÇaturoÄŸlu, 41 yıldır siyaset yaptığını belirterek, “Ben akÅŸamdan sabaha buralara gelmedim; sadece Alaplı’da, EreÄŸli’de deÄŸil, Zonguldak’ın her bölgesinde benim bir karşılığım var. Hiçbir zaman da ayrımcılık yapmadım” dedi.

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarına kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra sendika, oda ve dernekler ile köy ziyaretleri gerçekleştirerek ağırlık veren Çaturoğlu gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanıyor.

Dün gün boyu gerçekleştirdiği protokol ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde ise Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Kızılca, Pembeciler, Gebe, İmranlar ve Emirali köylerine giden Çaturoğlu, kıraathanelerde toplanan halka ile kucaklaştı, sorun ve taleplerini dinledi.

 

HER YERDE YOÄžUN Ä°LGÄ°

GittiÄŸi her yerde yoÄŸun ilgi ile karşılanan ÇaturoÄŸlu’na, ayağının tozuyla Ankara’dan gelen Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. EreÄŸli İçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Ayhan TaÅŸdelen, Kazım Beceren ile parti yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri eÅŸlik etti.

 

ÇATUROÄžLU, “VATANDAÅžIN MESAJINI ALDIK”

Çaturoğlu ve beraberindeki heyetin gece geç saatlere kadar süren köy programları oldukça verimli geçerken, Çaturoğlu köylerde yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi:

“Türkiye’de 7 Haziran seçimlerinde ortaya çıkan sonuçları çok iyi olduk ve vatandaşın verdiÄŸi mesajı aldık. Yalnız MHP’nin koalisyona yanaÅŸmaması sebebiyle bir koalisyon süreci gerçekleÅŸmedi. VatandaÅŸlarımız bize son seçimlerde, ’koalisyon kurun’ dedi. Bizlerde kurmak için çok uÄŸraÅŸtık. Tabanımız bize, ’MHP ile koalisyon kurun’ dedi. Bizde bu noktada çalıştık. Yalnız MHP daha ilk akÅŸamdan koalisyona kapılarını kapattı. Ãœlkemizde oluÅŸan tabloyu görüyorsunuz. Biz 5 aydır sokaklardayız. Caddelerdeyiz, kahvelerdeyiz, mahallelerdeyiz, bölgedeyiz.

 

41 YILDIR SÄ°YASET YAPIYORUM

41 yıldır siyaset yaptığını hatırlatan Çaturoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“41 yıldır bu siyasetin içindeyim ve belli bir karşılığımız var. Geçen son 5 aylık süreyi o kadar güzel, o kadar iyi deÄŸerlendirdik ki, listeler oluÅŸmadan önce Zonguldak’ta yapılan anketlerde ön sıralarda çıktık. Bunlar tesadüfle olacak ÅŸeyler deÄŸil. Bunlar çalışma, özveri ile oluyor. Bizim evde torunlar var, bayram için Ä°stanbul’dan ziyaretime geldiler, birkaç gün içinde de gidecekler. Görme fırsatım olmuyor, bizim derdimiz olmazsa, fedakarlık göstermezseniz bu iÅŸler olmaz, biz talip olduk, Genel merkezimiz de bize teveccüh gösterdi.

 

“AYRIMCILIÄžA GÄ°RMEYELÄ°M”

Bizim ilçe ilçe, bölge bölge ayrımcılığımız gayrımız yok. Eskiden Alaplı, Zonguldak Ä°li EreÄŸli kazasının nahiyesiydi, sonradan Alaplı EreÄŸli’den ayrıldı. EreÄŸli- Alaplı ayrımcılığa girdiÄŸimiz zaman bunun sonu yok. Önce Trabzon’lu, Alaplı’lı, EreÄŸli’li diye ayırsınınız, sonra beldesine köyüne göre ayırırsınız, bu iÅŸin içinden çıkamazsınız.

Önemli olan nedir? Sizlere faydalı olabiliyor muÅŸuyuz, himzet verebiliyor muyuz? Bu ayrımcılıkların sonu yok. “

 

UYSAL, “ANKARA’DA GÃœZEL HABERLER VAR”

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Uysal’da konuÅŸmasında Ankara’dan yeni geldiÄŸini belirterek, “ Åžimdi Ankara’dan geliyorum. Partimizin yerel yönetimler toplantısına katıldım. Oldukça güzel haberler var. 4 Ekim’de açıklanacak olan seçim paketimizde bir müjde var kÄ°, sizlere onu ÅŸimdi burada anlatamam BaÅŸbakanımız bunu açıklayacak. Ben sizden partimizi tek başına iktidara taşımak için destek istiyorum. Bakın Sayın Vekillerimizin ve siyasi büyüklerimizin katkıları ile Kdz. EreÄŸli Devlet Hastanesinin eski binası fakülteye tahsis edildi, Kent meydanı içinde önemli mesafeler kat ettik. Bunlar Ak Partimiz sayesinde oldu. Bize daha çok destek verin bizde Ankara’da daha gururla Ä°lçemize EreÄŸli’mize büyük hizmetler verelim.

 

“ÇATUROÄžLUNA KEFÄ°LÄ°M, ÇOK ÇALIÅžKAN BÄ°RÄ°”

Burada Sayın vekilimiz var; Çok çalışkan bir arkadaşımız. Ben ÅŸuna inanıyorum. Ben kendisine kefilim. Kendisi çok baÅŸarılı olacak EreÄŸli’de Alaplı’da, Zonguldak’ta bütün sorunlarla ilgilenecek. Buna kalpten inanıyorum, kendisine kefilim” dedi.

 

ÇAKIR, BİZE TAM DESTEK VERİN

Ak Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkan Çakır ise yaptığı konuÅŸmada, AK Parti hükümetinin son 13 yıllık kazanımlarından bahsederek, “Åžimdi Kanal Ä°stanbul, havalimanı projelerimiz var. Bunlar bazı yabancı devletleri rahatsız ediyor. Ne kadar ederse etsin, bunlardan geri adım atmayacağız. Bize destek verin. Zonguldak’ımızın sorunları ile çok daha güçlü bir ÅŸekilde ilgilenelim. AK Parti 1 Kasım da Zonguldak’ta birinci parti çıkıp, ülkemizde de tek başına iktidar olursa, EreÄŸli’mizde, bölgemizde bunun nimetlerinden fazlasıyla yararlanır. Bundan endiÅŸeniz olmasın. Biz buralara sık sık gelemeye devam edeceÄŸiz. Biz geldikçe hizmetlerimizde gelecek” ÅŸeklide konuÅŸtu.

Yapılan konuşmaların ardından Çaturoğlu ve beraberindeki heyet, gittikleri her köyde vatandaşlarla hatıra fotoğraf çektirdi, sorun ve isteklerini tek tek not aldı ve çözümü konusunda gerekli girişimlerin yapılacağı sözünü verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo