Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ayan, projelerini açıkladı

Ayan, projelerini açıkladı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye BaÅŸkan adayı Hamdi Ayan, partililerin katılımı ile 67'de 67 projesini tanıttı. 
Dedeman Otel'de yapılan 2019 Proje Tanıtım Toplantısı’na Bartın Belediye BaÅŸkanı Belediye BaÅŸkanı Cemal Akın, MHP Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Varol Demirköse, MHP Karabük Ä°l BaÅŸkanı Dr. Adem Kar, MHP Zonguldak Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Niyazi Kıransoy, Kamu Sen Ä°l Temsilcisi Kadir BacıoÄŸlu, Kamu Sen'e baÄŸlı sendika baÅŸkanları, MHP Ä°lçe ve belde belediye baÅŸkan adayları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve partililer katıldı. 
Belediye Başkan Adayı Ayan, yüzde 50 oyla göreve talip olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Bugün Zonguldak zincirlerini kırıyor, prangalarından kurtuluyor. Yeni bir baÅŸlangıç ve tarihe imza atıyor. Yıllara siyaset yaptık, gönlünü kırdığımız, canını sıktığımız arkadaÅŸlarımız var hepsinden özür diliyoruz. Bir siyasetçi için en önemli ÅŸeyde, görev yapar bırakırsınız, ama ÅŸehir ‘O bizim Hamdi, kardeÅŸimiz, dürüst insandır’ dediÄŸi için bugün ben buradayım. Bütün samimiyetimizi ortaya koyuyoruz. Heyecan varsa samimiyet vardır. 67’de 67 sloganı ile yola çıktık. Bütün projelerimiz maliyetleri bakımında, süresinin baÅŸladığı zamanda yaratacağımız istihdamla ilgili bütün hesaplar yapılmıştır. Ya diyeceksiniz bu ÅŸehir bunu hak ediyor, ya da yapılamaz diyeceksiniz.
Sunumunu yapacağımız projelerde bazı il, ilçe ve beldelerini örnek aldık, bazılarına kendi fikirlerimizi kattık. Zonguldak’ın kabuklarını kıran bir ÅŸehir olmasını arzu ediyoruz. Zonguldak’ın cumhuriyetinin ilan edilmesinden ilk ÅŸehirdir. VatandaÅŸlarımız yol, otopark istiyor, iÅŸsizlikten bahsediyor. YaÅŸam, nefes alanları, sakatlarımız ile ilgili projeler bir hayal olmuÅŸ. Maden ÅŸehri bu dönemde bunları mı konuÅŸacaktı? Biz bunu yıkacağız. Haziran ayında az bir oy farkıyla milletvekili olamadık, belki de ÅŸimdi Belediye BaÅŸkanı olacağız.
Åžahsıma büyük bir teveccüh var, bizlerde anket yapıyoruz. Hedefimiz 31 Mart’ta yüzde 50’dir. Açıklayacağımız projeler emek istiyor, kamuya dayanıyor, siyasi olarak da aşılabilir. Biz yüzde 50 oy alırsak, bütün projelerimiz desteklerle hayata geçecektir. Bu projelere Zonguldak’ın ihtiyacı var.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo