Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ARTIK EYLEM ZAMANI!

ARTIK EYLEM ZAMANI!

KONGREYE KADAR GÖREV ONUN...


Mahalli İdari Seçimleri hemen öncesi başlayan seçim sonrası da süren dönemde yönetimi vekalet ile yürütüldüğü sırada partinin MYK kararıyla kayyum getirilen Zonguldak ili Ereğli ilçesi CHP Örgütü’nde, ‘başkanlık’ ataması yapılan Dr. Eylem Ertuğrul görevi törenle devraldı.
Edinilen bilgiye göre, Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı görevine Dr. Eylem Ertuğrul getirildi. Ertuğrul, görevi geçi başkan İsmail Fotadan teslim aldı.
Ertuğrul, parti binasında düzenlenen törende İl Başkanı Hakkı Güney ve İsmail Fota’nın konuşmalarının ardından yaptığı açıklamasında, her türlü seçimde sahada olduğunu belirterek şunları söyledi:
SÜREÇ ZOR
"Bizim görevimiz olağan kongre sürecine partiyi demokratik bir ortamda, adaletli bir ortamda götürmek. Ben de geleneksel bir yönetim kurulu listesi hazırlamak yerine daha çok bu süreçte bana yardımcı olacak olan tecrübeli, hepsi birbirinden değerli, çalışmaktan onur duyacağım isimlerle bir yönetim kurulu listesi oluşturdum.
Bu süreci çok düzenli bir şekilde sonlandıracağız, partimizi kongre sürecine taşıyacağız. Bu yolda yürürken dürüstlük, şeffaflık, adalet bizim en önemli yol göstericimiz olacak. Bunlardan asla ödün vermeyeceğiz.”
SORULDU: ADAY OLACAK MISINIZ?
Ertuğrul, "Sizin başkanlığınız belli birinin karşısında bir hazırlık mıdır? Kongrede aday olacak mısınız?" sorusuna ise "CHP her isimden, herkesten çok daha büyüktür. İsimlerle ilgili bu partide karar alınmaz. Genel merkez bana görev verdi, bu görev partimizi kongreye düzgün şekilde hazırlamak, adaylık için şu anda açıklama yapmayacağım" dedi.
POSBIYIK YOKTU!
CHP İl Başkanı Hakkı Güney, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve partinin eski ve yeni yöneticileri ile kalabalık bir partili topluluğunun katılımıyla düzenlenen törende, partinin Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık katılmadı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo