Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ALİ KAYA: FATİH SULTAN MEHMET’İN İSTANBUL’A GİRİŞİ GİBİ…

ALİ KAYA: FATİH SULTAN MEHMET’İN İSTANBUL’A GİRİŞİ GİBİ…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de ‘oy gönül iÅŸidir, tapusuzdur’ diyerek 31 Mart Mahalli Ä°dari Seçimlere hazırlanan Ä°YÄ° Parti EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Ali Kaya, “Fatih Sultan Mehmet’in Ä°stanbul’a giriÅŸi gibi bayrağımızı dikeceÄŸiz. EreÄŸli’de fetih gerçekleÅŸmiÅŸ olacak inÅŸallah” dedi.
Alınan bilgiye göre, EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikalarında yetkili Türk Metal Sendikası’nın Karadeniz EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan’ı ziyaret eden Belediye BaÅŸkan Adayı Ali Kaya, destek ve dua istediklerini söyledi. Sendikanın çok ciddi bir kitleye baÅŸarı ile hitap ettiÄŸini belirten Kaya, şöyle dedi:
“Ä°nÅŸallah, Fatih Sultan Mehmet’in Ä°stanbul’a giriÅŸi gibi bayrağımızı dikeceÄŸiz. EreÄŸli’de fetih gerçekleÅŸmiÅŸ olacak inÅŸallah.  
Sizin Karadeniz EreÄŸli’de çok ciddi bir kitleye hitap ettiÄŸinizi biliyoruz. Sendika bizim için çok önemli ve deÄŸerli bir kurumdur. Sendika, en büyük sivil toplum kuruluÅŸlarının başında geliyor. Erdemir, gerek ülkemizin gerekse de bölgemizin en büyük kurumlarından birisidir. Biz, ÅŸahsınızda sizi sevdiÄŸimiz için aynı zamanda da temsil ettiÄŸiniz kurumu ve Erdemir’i istinaden ziyarete gelerek sizin görüş, öneri ve isteklerinizi not olmak istedik.
Sizlerle beraber çalışmak, dua ve desteÄŸinizi almak istedik. Ä°ÅŸbirliÄŸi içinde olacağımızı ÅŸimdiden size ifade etme ihtiyacı duyduk. Bu yüzden partim ve ekip arkadaÅŸlarımı ile size geldik.”  

Ä°YÄ° NÄ°YETLERÄ°NÄ° BELÄ°RTTÄ°
İşçi lideri Ercan ise ziyaretin memnuniyet verici olduÄŸunu belirterek, “yapmış olduÄŸunuz bu ziyaretten dolayı teÅŸkilatım adına ÅŸahsınıza ve teÅŸkilatınıza teÅŸekkür ederim. Çıkmış olduÄŸunuz bu yolda baÅŸarılı olmanızı temenni ediyorum. EreÄŸlimize ve öncelikli Erdemir işçisine hayırlı ve uÄŸurlu olur inÅŸallah” diye konuÅŸtu.
Erdemir ile sürecin devam ettiği Toplu Sözleşme konusunda da varmak istedikleri noktayı anlatan Ercan, şunları kaydetti:
“Türkiye’nin de en büyük sivil toplum kuruluÅŸlarının arasındayız. Mevcut üye sayımız Türkiye genelinde 215 bin civarıdır. Yapmış olduÄŸumuz toplu iÅŸ sözleÅŸmelerinde öncelikle üyelerimizin haklarını ön plana alıp, sözleÅŸmeyi en iyi ÅŸartlarda bitirmek niyetindeyiz. BulunduÄŸumuz süreç içinde Erdemir 27. Dönem Toplu SözleÅŸme devam ediyor. Amacımız masa başında bitirmektir, inÅŸallah bunu böyle baÅŸaracağız.”

 

 

ALİ KAYA: FATİH SULTAN MEHMET’İN İSTANBUL’A GİRİŞİ GİBİ…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo