Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AKŞENER, EREĞLİ’DE KONUŞTU

AKŞENER, EREĞLİ’DE KONUŞTU

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, mesajlarını bu kes Karadeniz Ereğli’den verdi. Türk siyasetinin bazı kesimlerince ‘Anatürk” diye de anılan Akşener, “iş imkanını oluşturuncaya kadar da gençlerimize ayda 500 lira vatandaşlık maaşı vereceğiz" dedi.


Akşener, partisinin Kdz. Ereğli Başkanlığı’nca sahil mevkisindeki Amfi Tiyatro önünde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her yerinden milletvekili çıkaracaklarını söyledi. İşsizliğe ayrı parantez açan Akşener,  "Türkiye'nin işsizlik oranı yüzde 11'dir. Biz diyoruz ki 5 yılda bunu yüzde 5,6'ya indireceğiz. Biz her yıl bu çocuklarımıza iş bulmak için 50 milyar dolar yatırım yapacağız. Bir devlet gencine iş bulmak zorundadır ve o iş imkanını oluşturuncaya kadar da gençlerimize ayda 500 lira vatandaşlık maaşı vereceğiz" diye konuştu. 
Meral Akşener, şunları kaydetti: 

TRT… ANDIMIZ…
"Yıllık 2,5 milyar Türk lirası sizin cebinizden ödeniyor. Sizin cebinizden vergilerle ödenen para bir kamyon kişi zengin oluyor. Her yıl 2,5 milyar ve bir de satıştan elde edilen para cepte.
Kreş döneminden başlayarak, lise sona kadar bütüncül bir bakış açısı içerisinde 21. yüzyıldaki kendi yaşıtları gençlerle mücadele ve rekabet edebilir bir genç nüfus, aynı zamanda da milli ve manevi değerlerinin öğretildiği, bildiği ve inandığı bir genç neslin bu eğitim sistemiyle inşallah Türkiye'de hakim olacağı bir eğitim sistemi ortaya koyacağız. Andımız lise sona kadar bütün okullarda okunacak."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo