Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ’NİN ADAYLARI AÇIKLANDI

AK PARTİ’NİN ADAYLARI AÇIKLANDI

AK PARTİ’NİN ADAYLARI AÇIKLANIYOR


Haber: Şafak Negüzel
Mahalli Ä°dari Seçimlerde AK Parti’nin aday gösterilen belediye baÅŸkan adayları açıklandı.
Elmas TV’nin sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayından Alınan bilgilere göre, AK Parti Genel Merkezince Kızılcahamam’da kampa alınan partinin il baÅŸkanlarına, bulundukları ilin ilçe ve belde belediye baÅŸkan adayları açıklanmıştı. An itibari ile ise belirlenen  isimlerinin açıklandığı ‘aday tanıtım toplantısı’ yapıldı.

TOSUN: ZÄ°RVEDE BÄ°RLÄ°KTE OLACAÄžIZ
AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, 4.30’da Site Spor Salonu’nda AK Parti TeÅŸkilatlardan Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcısı Ä°stanbul Milletvekili Erkan Kandemir’in katıldığı toplantıda yaptığı konuÅŸmada, yeni bir yolda olduklarını söyledi. 24 Haziran seçimlerinden oy oranını arttıran iki ilden birinin Zonguldak olduÄŸunu ve bunun sebebinin Zongulaklı AK Partililerini olduÄŸunu belirtti. Tosun, “Zonguldak, bağıra bağıra sizi çağıyor. Birlikte koÅŸacağız, yorumlayacağız. Zirvede birlikte olacağız. Bugün adaylarınızın belli olması ile birlikte, seçim çalışmalarını hızlandırarak sürdüreceÄŸiz. Adı açıklanacak adaylarımın isimleri CumhurbaÅŸkanımızın ve ilgili komisyonların titiz çalışmaları sonucu oltaya çakmıştır. Biz Recep Tayyip ErdoÄŸan belediyeciliÄŸi yapmak zorundayız. Zonguldak’ta baÅŸarılı olacağız.”

 

ALAN: CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERDİM
Adaylığı bir süre önce açıklanan AK Parti Zonguldak Ä°l Belediye BaÅŸkan Adayı Ömer Selim Alan da, ‘büyük baÅŸkan’ sloganları atıldığı sırada çıktığı kürsüde yaptığı konuÅŸmasında, “doÄŸduÄŸum, büyüdüğüm ve ekmeÄŸimi kazandığım burada aday gösterildiÄŸim için duyduÄŸum mutluluÄŸu sizlere anlatamam. Sayın CumhurbaÅŸkanımıza seçimi kazanıp Zonguldak’ı ÅŸaha kaldırmak için söz verdim” dedi.

UÇAR: ADAYMIŞ GİBİ BİZİMLE BİRLİKTE ÇALIŞACAKLARINA İNANIYORUM
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da, selamlama sözlerinin andından AK Parti’nin ilk seçimlere girdiÄŸi günleri hatırlattı, her geçen yıl daha da büyüdüklerini söyledi. Zonguldak’ı yerelde ÅŸaha kaldıracak bir ekiple yola çıktıklarını anlatan Uçar, “aday arkadaÅŸlarımızın Gelen Merkez ve milletvekilleri olarak arkasında olacağız. Aday olamayan arkadaÅŸların adaymış gibi bizimle birlikte çalışacaklarına inanıyorum. Bütün adaylarımıza baÅŸarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOLAKOĞLU: CUMHURBAŞKANIMIZIN BOYNUNU YERE EĞDİRMELİYİM
AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise bugün Fetih günü olduğunu söyleyerek şu sözlerle konuştu:
“Zonguldak’ta gönül seferine çıkıyoruz. Bu kadrolar ile birlikte Zonguldak’ı o eski günlerine kavuÅŸturacağız. Adaylarımız ile birlikte ‘durmak yok yola devam’ diyerek 31 Mart’ta ÅŸaha kalkacağız. Hainler bekliyor. Hainler pusuda, bir deyimle zillet bekliyor. Onlara müsaade etmeyelim, CumhurbaÅŸkanımızın boynunu yere eÄŸdirmeliyim.”  

TÜRKMEN: CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERDİK
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’de çıktıkları yolun kutlu bir yol olduÄŸunu öne süren Türkmen, ÅŸunları kaydetti:
“Sizin baÅŸaramayacağı hiçbir ÅŸey yok. Liderinize, ülkenize ve Zonguldak’a hep sahip çıktınız. Zonguldak’ın hak ettiÄŸi deÄŸeri verebilmek için gece-gündüz çalışacağız. CumhurbaÅŸkanına söz verdik. ‘Ä°nsanımıza, hemÅŸerilerimize güveniyoruz’ dedik. Sizden rica ediyorum, biz kardeÅŸliÄŸimizi bozmayacağız. Bugün bu nöbet bu kardeÅŸlerimizdedir. Biz hep birlikte Türkiye olacağız. DeÄŸiÅŸen arkadaÅŸlarımız için söylüyorum, bu bir nöbet deÄŸiÅŸtirmektir.”

İSİMLERİ, ERDOĞAN'IN YAKIN DAVA ARKADAŞI AÇIKLADI
AK Parti TeÅŸkilatlardan Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcısı Ä°stanbul Milletvekili Erkan Kandemir ise alkışlar ile çıktığı sahnede, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın Zonguldak’a selamı olduÄŸunu söyledi. EroÄŸan’a, Zonguldak’ın seçime hazır olduklarını söyleyeceÄŸini de ifade eden Kandemir, ÅŸu sözlerle konuÅŸtu:
“Gezi olaylarında bu çınarı yıkabilir miyiz diye bizimle mücadele ettiler. BaÅŸaramadılar 17-25 Åžubat’ta yine geldiler yine baÅŸaramadılar. Sonra çukurlar kazdılar. Ãœlkenin farklı çoÄŸrafyalarında o çukurları kazdılar ve sözde özerklik ilan ettiler ve ama bu milletin feraseti ve güvenlik güçleri ile kazdıkları çukura düştüler. Sonra 15 Temmuz da tankla, tüfekle geldiler fakat bu millet biz size ne Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın yediririz nede bu çınarı söktürürüz dediler. Ä°ÅŸte bunun için sizinle buradayız.
Ben inanıyorum ki Zonguldak, o ÅŸer ittifakına hak ettiÄŸi cevabı verecek. Bu salonda bu heyecanı gördüm, emeÄŸinize saÄŸlık. Belediyecilik bizim iÅŸimiz. Tayyip ErdoÄŸan belediyeciliÄŸi diye bir ÅŸey var. Biz aÅŸk ile bir iliÅŸki kurmuÅŸuz bu milletle. Sevincimizi, yükümüzü paylaşırız. Biz milletin partisiyiz. Ben beldeler ve ilçelerde isimlerini zikredeceÄŸimiz arkadaÅŸlarımızı, Zonguldak’ı çok daha güzel yarınlara taşıyacağına inanıyorum.”

Adı okunup sahneye davet edilen belediye başkan adayları şöyle:

-BELDELER-

Rahmi Aluz- Bakacakkadı

Vural Kundakçıoğlu- Beycuma
Ersun Gürsel- Çatalağzı

Satılmış Gebeş- Çaydeğirmeni

Hüseyin Uzun- Elvanpazarcık

Ömür Ünal- Filyos

Burhan Sezgin- Gelik

Gökhan Demirtaş- Gülüç

Aytaç Tosun- Gümeli

Mustafa Güldalı- Kandilli

Servet Üstün- Karaman

Nejdet Dernek- Karapınar

Murat Kabuk- Muslu

Ertan AydoÄŸan- NebioÄŸlu

Bayram Başol- Ormanlı

Turhan OkumuÅŸ-PerÅŸembe

Makbule Zerrin Güneş- Saltukova

-İLÇELER-

Celil Uzun- Alaplı

Ahmet Güral Karayılmaz – Çaycuma

Sezai Bükrü- Devrek

Erol Åžahin-EreÄŸli

Mustafa Çetinoğlu- Gökçebey

Kamil Altun- Kilimli

Ali BektaÅŸ- Kozlu

 

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo