Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ’NİN ADAYI MUHTARLARA KONUŞTU

AK PARTİ’NİN ADAYI MUHTARLARA KONUŞTU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nin AK Partili Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’in, “iÅŸ yapmasını bilmeyene 10 bin lira ver pazardan boÅŸ döner. Ä°ÅŸ yapmasını bilene 10 lira ver pazardan eli kolu dolu gelir. Ben hesap uzmanıyım, bütçe yönetmesini de iyi bilirim” dediÄŸi bildirildi.
Åžahin, oluÅŸturduÄŸu basın biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçedeki mahalle muhtarları ile EreÄŸli Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Önce konuÅŸan AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır,  Åžahin’in siyasi, ekonomik ve yöneticilik anlamındaki tecrübelerinin tartışılmaz olduÄŸunu iddia ederek, “CumhurbaÅŸkanımız, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Adaylığı dosyasını bizzat kendisi inceledi ve karar verdi” dedi.
“Ä°YÄ° BÄ°LÄ°RÄ°M”
Aday Erol Şahin ise Yeminli Mali Müşavir olması nedeniyle hesap uzmanı olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:
“Kim ki ben her ÅŸeyi biliyorum derse bilin ki o hiçbir ÅŸey bilmiyordur. Bu nedenle bu kenti muhtarlarla, sivil toplum kuruluÅŸları ile, halkla ve gençlerle birlikte yöneteceÄŸiz. Yapacağımız tüm projeleri önce size, topluma soracağız. Kararını birlikte vereceÄŸiz.
Ben 52 yaşındayım. Halen eğitim alıyor ve yüksek lisans yapıyorum. Bundan sonra da doktora yapmayı hedefliyorum. Bilginin, eğitimin sonu yoktur.
Ä°ÅŸ yapmasını bilmeyene 10 bin lira ver pazardan boÅŸ döner. Ä°ÅŸ yapmasını bilene 10 lira ver pazardan eli kolu dolu gelir. Ben hesap uzmanıyım. Bütçe yönetmesini de iyi bilirim, ekip çalışmasını da.”
Toplantıya katılan Muhtarlar Dernek BaÅŸkanı Şükrü Kılıç’ın, Erol Åžahin’e baÅŸarı dileÄŸinde bulundu vurgulandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Şeref Işık

25 Ocak 2019 - 20:32

özel bankaya müdürmü olacan belediye başkanı olacaksın ben sana 20 tl vereyimde sen doldurup gel o zaman hesap uzmanlığını göreyim

Yorum Yazın

Canlı Radyo