Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİLİLER, KÖYLÜ PAZARINA GİTTİLER

AK PARTİLİLER, KÖYLÜ PAZARINA GİTTİLER

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’ne baÄŸlı Çayırlı Köyü’ne giden AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Uçar’ın, saha çalışmalarını kalabalık partili grubu ile sürdürdüğü bildirildi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çayırlı Köyü Pazarı’nda halka bir araya gelen Uçar’a Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol, AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Mustafa KumaÅŸ, Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Esra Alpago, Kdz. EreÄŸli Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) BaÅŸkanı Hüseyin Engin, Kdz. EreÄŸli eski Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, eski Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Metin Karaduman, Ä°ÅŸadamları Yüksel Balcı, Mustafa Demiray, Ä°l Genel Meclis Ãœyesi Kazım Beceren, Belediye Meclis Ãœyesi Hasan Pınarcık, parti ana kademesi, AK Parti Gençlik Kolları BaÅŸkanı Tekin AlabaÅŸ ve yönetimi, Kadın Kolları BaÅŸkanı Fadime DoÄŸru, yöneticileri ve kalabalık partili grubu eÅŸlik etti.
ÇAYIRLI PAZARINI GEZDİ
Güne Kdz. EreÄŸli Ä°lçesine baÄŸlı Çayırlı Köyünden baÅŸlayan Uçar ve beraberinde kalabalık heyet cadde üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret etti, pazarcı esnafı ile buluÅŸtu. Bir saati aÅŸkın Çayırlı ’da kalan Uçar, pazar alış veriÅŸini yapan vatandaÅŸlarla da bir araya geldi, sorun ve Ä°steklerini dinledi. Uçar ziyaretlerde yaptığı konuÅŸmasında Zonguldak’ta taşıdıkları sorumlulukları çok iyi bildiklerini belirterek, ÅŸunları söyledi:
“Kdz. EreÄŸli ve Çayırlı bizim her seçimde birinci olduÄŸumuz bölgelerden biri. Onun için sizlere teÅŸekkür ediyorum.  Sizlere imkanlar dahilinde sık sık ziyaretler yapacağımıza söz veriyorum. Yeni sistemde Milletvekilleri haftanın 3 günü mecliste, 4 gününü ise seçim bölgesinde geçirecekler. Bizde seçilmemizle birlikte sürekli sizlerle olacağız. Her fırsatta sizlerle bir araya gelip, istiÅŸare ederek yolumuza devam edeceÄŸiz. Bölgemizin sorunlarını birlikte çözeceÄŸiz. Sizler asıl olacaksınız. Sizlerin verdiÄŸi oyları cebimize koyup da, gidip bir daha gelmemek yok. Her zaman vakit el verdiÄŸi sürece bu ÅŸekilde aranızda olup, acı ve tatlı günlerinizde yine geleceÄŸiz. Zonguldak’ın sıkıntılarını çözeceÄŸiz. Her kesimin milletvekili olacağım. Bundan hiç kimsenin kuÅŸkusu olmasın.”
UYSAL, CESARETLERÄ°NÄ° KUTLADI
Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Uysal ise iÅŸyerlerinin camlarına AK Parti ve CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın afiÅŸlerini asan esnafları tebrik ederek, “görüyorsunuz herkesin böyle cesaretli olması gerekiyor. Herkesi Ak Parti’ye destek olmaya davet ediyorum” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo