Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL’A ZİYARET

BAÅžKAN UYSAL’A ZÄ°YARET

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Hüseyin Özbakır, Faruk ÇaturoÄŸlu, Özcan Ulupınar ve Emine Çift, Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti. AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır ve Belediye Meclis Ãœyeleri’nin de hazır bulunduÄŸu ziyarette, baÅŸkanlık makamı çok sayıda partili ile dolup, taÅŸtı.

BİZ, EREĞLİ, ALAPLI, ÇAYCUMA VE DEVREK AYRIMI YAPMAYACAĞIZ

Ziyarette konuÅŸan 1. sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, Zonguldak’ı bir bütün olarak ele alacaklarını belirterek, “Biz EreÄŸli, Alaplı, Çaycuma ve Devrek vekili gibi ayrımlar yapmadan hep birlikte Zonguldak’a bir bütün olarak hizmet vermeye çalışacağız. Bizden önceki arkadaÅŸların baÅŸarılarının devamını getireceÄŸiz. Ayrı ayrı deÄŸil birlikte bir bütün olacağız.”dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÇATUROĞLU: BAŞKAN UYSAL ÇOK ŞANSLI

AK Parti 2. sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk ÇaturoÄŸlu, BaÅŸkan Uysal’ın bu dönem çok ÅŸanslı olduÄŸunu belirterek; “BaÅŸkan Uysal, Allah nasip kısmet ederse; bu dönem daha önce belediye baÅŸkanlığı yapmış iki vekille birlikte olacak. Bu kendisi için büyük ÅŸans. Yerel yönetimlerle ilgili ne isterse alacak. Hükümet ve yerel yönetimin uyumunun faydasını görecektir”ÅŸeklinde konuÅŸtu.

ULUPINAR: SEÇİM ÇALIÅžMALARINDA EREÄžLÄ°’YE ÖNCELÄ°K VERECEĞİZ

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 3.sıra Adayı Özcan Ulupınar, EreÄŸli’nin seçimlerdeki önemine vurgu yaparak baÅŸladığı konuÅŸmasında  “EreÄŸli seçmen sayısı bakımından çok önemli. Bunun için buraya öncelik tanıyacağız. Çok güzel bir seçim kampanyası hazırladık. Yerel seçimlerde nasıl baÅŸarılı olduysak genel seçimlerde ayrı baÅŸarıyı üstüne koyarak tekrarlayacağımıza inancım tam.” dedi.

BAÅžKAN UYSAL’DAN MÄ°LLETVEKÄ°LLERÄ° TOPTAN VE CANDAN’A TEÅžEKKÃœR

Ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da, konuÅŸmasına önceki Dönem Milletvekilleri Köksal Toptan ve Prof. Dr. Ercan Candan’a hizmetlerinden dolayı teÅŸekkür ederek baÅŸladı.

BaÅŸkan Uysal,  “Bu millet kendisine hizmet edeni bu asla unutmaz. Bende unutmam. Sayın Toptan ve Candan ile uyum içinde çalıştık. Sizlerde aynı uyum içinde çalışacağımıza ve EreÄŸli’ye birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

Ziyaret toplu fotoÄŸraf çekimi ile son buldu.    

BAÅžKAN UYSAL’A ZÄ°YARET

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo