Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİLİ ŞAHİN’DEN, KONSEY’E ZİYARET

AK PARTİLİ ŞAHİN’DEN, KONSEY’E ZİYARET

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu’nun, içinde ilçe sorunlarının maddeler halinde anlatıldığı raporu AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e verdiği bildirildi.
AK Partice kurulan kısa adı ise SKM olan Seçim Merkez Kurulu olan birimden yapılan yazılı açıklamaya göre, 31 Mart seçimini kazanmak için geçtiğimiz gün saha çalışmalarına başlayan partinin adayı Erol Şahin, Kent Konseyi üyelerinin davet üzerine Başkan Karaoğlu’nu ziyaret etti.
Şahin, ziyarette konuşmasında, Karaoğlu ve yönetimi ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak istediklerini belirterek halka güzel hizmetler yapmayı arzuladıklarını söyledi. Şahin, “sıkıntıları biliyoruz, hizmet noktasında ayrım yapmayız. Tek amacımız halkımıza hizmet olacaktır” diye konuştu.
Karaoğlu ise davete yapılan icabetten ötürü Şahin ile partinin Teşkilat Başkanı Fatih Çakır’a teşekkür etti, kahve ikramında bulundu.
DOSYA VERDİ
Öte yandan, kendisine telefonla ulaşan Ereğli FM muhabirine ziyarete iliştin detay istemesi üzerine yaptığı açıklamada ise şunları kaydetti:
“Yönetim kurulu üyelerimiz sorular sordu, güzel sohbetimiz oldu. Sayın Erol Şahin’e, Karadeniz Ereğli’nin yaşadığı sorunları gösteren bir doysa verdik. Şahin’e ‘başarı’ diledik.
İlerleyen günlerde, diğer partilerin belli olan ya da belli olacak adaylarını da Konsey’e davet edip, aynı dosyayı kendilerine de vereceğiz.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo