Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİLİ ÇAKIR TARİH VERDİ

AK PARTİLİ ÇAKIR TARİH VERDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, köy yollarında devam eden çalışmaları yerinde incelediğini bildirdi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre Çakır, İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Taşdelen ile birlikte Ereğli Şantiye Şefi Kaan Güçer’den mini brifing aldıktan sonra ilçenin Dedeler köyüne giderek sürdürülen yol çalışmalarını inceledi.
Burada konuşmasında, rotmiks çalışmalarının tüm köylerde yapılacağını, ayrıca köyleri birbirlerine bağlayan grup yollarının da sıcak asfalt ile kaplanacağını anlatan Çakır, şöyle dedi:

“EYLÜL’DE YOL SORUNU KALMAYACAK”
“Şu an köylerimizden yoğun olarak gelen taleplerin başında yollardaki bozuklukların giderilmesi geliyor. Bununla ilgili rotmiks kaplama yaptığımız, çukurları kapattığımız yerlerde incelemelerimizi yapıyoruz. Diğer yandan, bu sene 75 kilometre birinci kat ve ikinci kat asfalt dökeceğiz, bunun da planlamasını süratli bir şekilde yaptık. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız müsterih olsun, bayrama kadar elimizden geleni yapacağız, bayramdan sonra da asfalt çalışmalarımız devam edecek. Yılsonunda Çaylıoğlu-Armutlucuma bölgesinden tutun da diğer tüm bölgelerimizin yol sorunu çözülmüş olacak.
Yeni araçlar kiralamak suretiyle köylerimize parke taşıma işlemleri devam ediyor. Yaklaşık 30 bin metrekare parke taşıması yaptık, 70 bin metrekare daha taşıyacağız. Bir-iki ay içerisinde köylerimizdeki asfalt sorununu çözmüş olacağız, bozulan yerler yapılacak, ihtiyaç duyulan yerlere ikinci kat asfalt yapılacak. İnşallah Eylül ayı gibi köylerimizde yol sorunu kalmayacak."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo