Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ’DEN ‘BİRLİK’ VURGUSU

AK PARTİ’DEN ‘BİRLİK’ VURGUSU

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesinde Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin, 31 Mart Mahalli Ä°dareler Seçimleri için birlikte yola çıktığı 31 Belediye Meclis Ãœyesi adaylarının, ‘sıra tartışması’ yaÅŸamadan ‘birlik ve beraberlik içinde tek yumruk’ hareket etmesinden mutluluk duyduÄŸunu bildirdi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre Åžahin, Belediye Meclis Ãœyesi adaylarının tamamının katılımıyla Öğretmenevi’nde gerçekleÅŸtirilen toplantıda yaptığı konuÅŸmada, saÄŸladıkları birlik ve beraberliÄŸin, yerel seçimler sonrasında da 5 yıl süreyle devam edeceÄŸini belirtti. DiÄŸer partiler ve rakiplerinin gözlerinin, AK Parti ekibinin üzerinde olduÄŸunu ifade eden Åžahin, ÅŸunları kaydetti:
“Listemizde ne sabıkası olan, ne de yerini beÄŸenmeyip istifa eden var. Ortaya koyduÄŸumuz birlik tüm siyasi partiler tarafından örnek gösteriliyor. Bugüne kadar hiçbirinizin sıra kavgası ve tartışması yapmaması beni fazlasıyla mutlu etti ve motivasyonumu artırdı. Hepinize teÅŸekkür ediyorum. Sizin saÄŸladığınız bu birlik ve beraberlik bana da çok büyük sorumluluk yükledi. Bu sorumluluÄŸumun bilincindeyim. Sizi ve oy veren vatandaÅŸlarımızı asla mahcup etmeyeceÄŸim. Bu birliÄŸimizi kimse bozamayacak ve bugün yaptığımız istiÅŸare gibi 31 Mart ve sonrasın da yapacağımız tüm çalışmaları da istiÅŸare ederek gerçekleÅŸtireceÄŸiz. EreÄŸli bu ekip ile hak ettiÄŸi yere gelecektir.”
AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Avukat Adem Öztürk de belediye meclis üyesi adaylarını, gösterdikleri birlik ve beraberlikten dolayı kutladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo