Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ’DE SÜREÇ BAŞLADI

AK PARTİ’DE SÜREÇ BAŞLADI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti’de, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli Ä°dareler (Yerel) Seçimlerine iliÅŸkin belediye baÅŸkan aday adaylığı sürecini bugün (5 Kasım) baÅŸlattı.
Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesinde, AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, EreÄŸli’nin “nüfusu 100 binin üzerindeki ilçeler” statüsüne girdiÄŸini söyledi.
Bu kapsamda, ilçe ve belde belediye baÅŸkan aday adaylıklarının, ‘Ä°l’e iletmek üzere’ ilçe teÅŸkilatlarına yapılabileceÄŸini belirten Çakır, şöyle dedi:
“EreÄŸli Belediye BaÅŸkan aday adaylığı müracaatı 5000 liradır. Belde Belediye BaÅŸkan Aday Adaylıkları müracaatı ise bin lira olarak gerçekleÅŸecek. Bu rakam bayan aday adaylarında yarı yarıya düşüyor. Engellilerimiz de, dörtte bir ödeme ile aday adayı olabilecekler. Ä°l Genel ve Belediye Meclis ÃœyeliÄŸi aday adaylıkları ise 500 yüz lira olarak belirlendi. Belediye BaÅŸkan aday adaylığı baÅŸvuru süresi 12 Kasım mesai bitiminde sona erecek. Ä°l Genel ve Belediye Meclis üyeliÄŸi baÅŸvuruları ise 3 Aralık mesai bitimine kadar yapılabilecek. Hafta sonu da baÅŸvuru yapılabileceÄŸinden, parti teÅŸkilatımız açık tutulacak.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo