Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ, SAHAYA İNDİ

AK PARTÄ°, SAHAYA Ä°NDÄ°

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, “sadece Cenabı Hakkın rızasını kazanacağız. Onun rızasını kazanıp cennette buluÅŸacağız” dedi.
Alınan bilgiye göre, Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı olarak belirlenen Erol Åžahin, seçim çalışmaları kapsamında sahaya indi. Åžahin’e, partinin il ve ilçe yönetimi ile Zonguldak milletvekilleri destek verdi.
Halk ziyaretleri öncesinde parti binası önünde düzenlenen törende ise yapılan konuşmalarda, parti bayrağının yeniden Ereğli Belediyesine dikileceği öne sürüldü.
Törende, sırası ile yapılan konuşmalarda şunlar söylendi:

Aday Erol Åžahin:
2Herkese elimizden geldiÄŸince ulaÅŸacağız. Kendimizi anlatacağız. EreÄŸlimizin dertleri ile dertlendiÄŸimizi, çözümlerini anlatacağız. Üç milletvekilimizin yanında, kendisini ise EreÄŸli milletvekili olarak tanıtan Sayın CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan’a, 316 Mart akÅŸamında EreÄŸli’den gür bir seda ve güçlü bir selam göndereceÄŸiz.

Milletvekili Hamdi Uçar:
17 yıldır ülkeyi yöneten iktidar partisi olarak, geçmişten daima ders alarak geleceği yönlendiren siyasi iradeyiz. Geçmişte yaşananlar ve hizmetleri de göz önüne alarak, önümüzdeki süreçte bölgemizde yapılacak yerel hizmetleri planlayan, proje haline getiren ve bu duygular ile yola çıkan bir örgütüz.

Milletvekili Ahmet Çolakoğlu:
Bu iÅŸ artık bitmiÅŸtir. 31 Mart’tan sonra AK Parti’nin yine bayrağı EreÄŸli’de yine dalgalanmaya devam edecektir.

Milletvekili Polat Türkmen:
Önemli olan gönül birliÄŸimiz, samimiyetimizdir. Ãœlkeye olan sevdamızdır. Sadece Cenabı Hakkın rızasını kazanacağız. Onun rızasını kazanıp cennette buluÅŸacağız. Dünya’da yaptığımız güzellikler gibi inÅŸallah Cenabı Hak, ahirette de bu dostluÄŸu bizlere nasip eder.
Coğrafyamıza baktığınızda etrafını kan gölü ile, Müslüman kanı ile sulanmaya başlamış. Bunu yapanlar kimler? Dışarıdaki düşmanlar, içerideki hainlerdir. Mesele şudur: İçimize nifak sokmak istiyorlar. Bizi
EreÄŸli her zaman her ÅŸeyin en güzelini baÅŸarmıştır. Seçimler önemlidir, yerel seçimler çok daha önemlidir. En çok ada adayının olduÄŸu yer neresidir biliyor musunuz? EreÄŸli’dir. 20’nin üzerinde aday adayı olmuÅŸtur. Bu ÅŸu demektir: ArkadaÅŸ, ben bu güzel ÅŸehrin insanlarına hizmetkar olmak istiyorum demektir.
İl Başkanı Zeki Tosun:
Bu süreci yaÅŸadık ve Erol kardeÅŸimizi aday olarak gösterdik. Ä°nÅŸallah onunla beraber EreÄŸli’de AK Parti’nin sandıklarını patlatacak. EreÄŸli bizi kurucu genel baÅŸkanımız, baÅŸkanımız CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan’a mahcup etmeyecek. Biz size güveniyoruz.”

Törende, partinin Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır ile eski milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu’da birer konuÅŸma yaptı. Åžahin ve teÅŸkilat unsurları, daha sonra halk ve esnaf ziyareti gerçekleÅŸtirerek destek istedi.

 

 

AK PARTÄ°, SAHAYA Ä°NDÄ°

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo