Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK Parti Mithatpaşa’da…

AK Parti Mithatpaşa’da…

AK Parti Mithatpaşa’da… www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın AK Partili milletvekili adayları, katılım yüksek mahalle mitinginde adeta gövde gösterisi yaptılar.
Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Milletvekili adayları Hamdi Uçar, Züleyha Yazıcı Arıman ve Burhan Onuk beraberinde Ak Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Mustafa ÇaÄŸlayan katılımlarıyla mahalle mitingi gerçekleÅŸti. VatandaÅŸlar Hamdi Uçar, Züleyha Arıman ve Burhan Onuk’u davul zurna ve meÅŸalelerle karşılayarak sevgi gösterinde bulundular. 
Mithatpaşa Mahallesi Dağyolu Sokak gerçekleşen coşkulu mitingde miting de konuşan AK Parti Zonguldak 3. Sıra Milletvekili Adayı Hamdi Uçar, şöyle dedi:
"Daha önce ki seçimlerde olduğu gibi Mithatpaşa'da aynı coşku devam ediyor. 24 Haziran seçimleri hepimiz için çok önemli. Yaklaşık 30 gündür meydanlardayız. Gittiğimiz her yerde partimizin ilk kurulduğu gün gibi heyecan ve coşkuyla karşılanıyoruz.
Zonguldak'ta 24 Haziran'dan sonra yeni bir dönem baÅŸlıyor. CumhurbaÅŸkanımız Zonguldak a çok güzel müjdeler verdi. TTK'ya bin 500 işçi alınacak. TTK'nın iÅŸletmediÄŸi redevansla sahaları ihaleye çıkararak bin 500 işçiyle birlikte toplam 5 bin işçi alacağız. 24 Haziranda güçlü bir desteÄŸe ihtiyacımız var. Bizi bu desteÄŸi vereceÄŸinize yürekten inanıyorum.”
Ardından konuÅŸan Züleyha Yazıcı Arıman ve Burhan Onuk, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde MithatpaÅŸalılardan destek istedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo