Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!.

AK PARTİ GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!.

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatının ev sahipliğinde “Milletvekili Aday Tanıtım” toplantısı düzenlendi. 2 bin kişinin katıldığı görkemli tören de, bir süre önce MHP’den istifa eden Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’nun yanı sıra 2 belediye meclis üyesi ve 100 kişinin AK Parti’ye katılımı dolayısıyla parti rozeti takıldı.

 

PARTİLERİNE SAHİP ÇIKTILAR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda, partililer, ellerindeki bayrakları sallayarak coşkulu bir şekilde adaylarına ve partisine sahip çıktı, adeta gövde gösterisinde bulundu.

Toplantıya Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayları; Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Akın Kaymak ve Celal Kazancı’nın yanı sıra İl Başkanı Zeki Tosun, Önceki dönem Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Ali Uzun, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol,  Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’da katıldı. Etkinliğin sunuculuğunu AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı ve Medya ve Tanıtım Başkanı Mehmet Keleş yaparken,  Keleş açılış konuşması için ilk önce AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’ı sahneye davet etti.

 

SALON HINCA HIÇ DOLUYDU

Hınca hınç dolu olan salonda coşkulu kalabalığa seslenen Çakır, birlik ve beraberlik mesajları verdi, partililerden gece-gündüz çalışarak, 1 Kasım seçimlerinde en iyi sonucun alınmasını talep etti.

Çakır, “Bizim için bu seçim vatan meselesi haline gelmiştir. Ecdadımıza Çanakkale’de, Trablusgarp’ta,balkanlarda, rusya’da savaşmak düşmüşse, bugün bizlere bu dava uğruna gece demeden, gündüz demeden 24 saat esaslı çalışmak düşmektedir. O günkü mücadele neyse bugünkü mücadele de aynıdır” şeklinde konuştu.

 

ÖZBAKIR, “BİRİNİ PARTİ ÇIKACAĞIZ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise yaptığı konuşmasında, AK Parti’ni 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidara geleceğini belirterek şöyle dedi:

 “Bizim ve tabanımızın yüzde seksenimiz MHP ile koalisyon kurmaya niyetliydi. Sayın Bahçeli’nin hayır demesinden dolayı sıra gelmedi. Koalisyonu kuramadık ve tekrar seçim kararı alındı. En başta koalisyon kuracağımız kanaatindeydik. Ancak baktık ki CHP ve HDP işbirliği halinde. Her konuda beraber hareket ediyor. Onu sildik.  7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrası sahadayız. Ama şu anda öyle bir rüzgar yakaladık ki kesin iktidarız. Sadece iş sandığa kaldı. Sandık kurulduğunda göreceksiniz ki tek başına iktidara geleceğiz ve Zonguldak’ta güçlü bir şekilde birinci parti çıkacağız. 1 Kasım’da karadeniz bölgesinde kırmızı olan Zonguldak’ı da sileceğiz. Hiç şüpheniz olmasın.”

 

ÇATUROĞLU, “TEK BAŞINA İKTİDARA VAR MISINIZ?”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu salonda bulunanlara hitaben “Tek başına iktidar olamama hadisesini düzeltmeye hazır mıyız?” diye sorarak şunları söyledi:

Tek başına iktidar olamama hadisesini düzeltmeye hazır mıyız? Buradan müjde veriyorum. Ak Parti olduğu müddetçe bu ülkeye diz çöktürülemez, AK Parti olduğu müddetçe bu ülke bölünemez, AK parti olduğu müddetçe ezanlar susturulamaz, AK Parti olduğu müddetçe bu ülke ebediyen yaşayacaktır. Terör ve teröristler silahlarını bırakıncaya, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadeleye kararlıyız. Sadece HDP değil, CHP’nin birçok milletvekili de doğuda teröristlerin destekler mahiyette açıklamalar yapıyor. Zaten CHP ile koalisyon kuramamamızın nedeni budur. Sadece aramızdaki derin fikir ayrılıkları değil. Dış politika veya eğitimdeki görüş ayrılığı değildir. Maalesef mecliste görüyoruz ki, CHP Milletvekillerinin yarısından çoğu HDP’liler gibi düşünmekte, tamamı HDP’lilerin önergelerine destek vermekte, HDP de bunların önergelerine destek vermekte. Zaman zaman MHP de bunlara katılmaktadır. “

 

ULUPINAR, “YÜZDE 41’LE İKTİDAR OLAMADIK”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, “Aslında biz yüzde 41 oy aldık. Dünyanın birçok yerinde partiler bu oyla iktidara gelirler ama bizde olmadı. Türkiye maalesef bu sefer seçimi tekrar ediyor. 7 Haziran’da olmadı, biraz da sistemin yanlışlığı. Vatandaş bize bir mesaj verdi. Biz dersimize çalıştık, vatandaşlarımızın karşısına çıktık. Bugün itibarıyla durum güzel gözüküyor. Ama seçim sandıktan çıkmadan kazanılmaz. İnşallah son akşama kadar mücadele edeceğiz ve sandıklarımıza sahip çıkacağız. Birçokseçimi biz maalesef sandıkta kaybediyoruz. Güneydoğu’da HDP’nin yaptıklarını biliyoruz.” dedi.

 

UYSAL, “KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,  7 Haziran seçimlerinde ortaya çıkan neticeyi iyi okuduklarını kaydederek,

 “Şimdi kaldığımız yerden devam etmeye hazırız. Bizler çocukken futbol oynardık. Su içmek isterdik, dalak yapar derlerdi. Şimdi bakıyorum, sıcak havada futbolcu kardeşlerimiz maçın belli dakikasından sonra kenara gidip su içiyor. Ben bunu 7 Haziran seçimlerine benzetiyorum. 7 Haziran seçimlerinden sonra milletvekillerimizle bizler kenara gittik, suyumuzu içtik, halkla selamlaştık. Yolumuz ve bahtımız açık olsun.”

 

OY İSTEDİLER

Öte yandan Milletvekili adayları Akın Kaymak, Aytekin Celal Kazancı, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, eski AK Parti Milletvekili Fazlı Erdoğan, Eski AK Parti İl Başkanı Celil Uzun’da 1 Kasım’da AK Parti’yi oy verilmesi yönünde düşüncelerini ifade ettiler.

 

100 KİŞİ PARTİYE KATILDI

Konuşmaların ardından MHP’den istifa eden Ormanlı Belediye Başkanı, 2 belediye meclis üyesinin yanı sıra 100 kişi AK Parti’ye katıldı. Meclis Üyeleri Rıza Üstün ve Zeki Ergün’e parti rozetleri AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu tarafından, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’a ise rozeti AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun tarafından takıldı.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo