Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ EREĞLİ’DE SEÇİM STARTINI VERDİ

AK PARTÄ° EREÄžLÄ°’DE SEÇİM STARTINI VERDÄ°

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan Genel seçimler öncesinde AK Parti Kdz. EreÄŸli’de seçim çalışmalarına resmen start verdi.

AK Parti 25. Dönem Zonguldak Milletvekili ve 26. Dönem Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Faruk ÇaturoÄŸlu, AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır ve kalabalık parti grubu gün boyunca baÅŸta Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu olmak üzere sırasıyla Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi BaÅŸkanı Hizmet Tezel, Kdz. EreÄŸli Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Türk Metal Sendikası Kdz. EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan, Kdz. EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Odası BaÅŸkanı Cevdet Civelek ve MÃœSÄ°AD Kdz. EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Ä°brahim Sezer’i makamlarında ayrı ayrı nezaket ziyaretinde bulundu.

YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ

Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra oda, dernek ve sendika Yöneticileri ile bir araya gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu ve beraberindeki partililer, İlçenin ve meslek guruplarının öne çıkan sorunlarını görüştüler.

ÇATUROĞLU, "7 AYDIR SAHADAYIZ"

Ziyaretlerde konuÅŸan Milletvekili ÇaturoÄŸlu, AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olacağına yürekten inandıklarını, belirterek, ÅŸunları söyledi:

“Bizler 7 aydır dur durak bilmeden çalışıyoruz. Ä°ktidarımızda 13 yıldır çok büyük hizmetler ortaya koydu. Daha güzel bir EreÄŸli, Zonguldak ve Türkiye için sorunlarımızı inÅŸallah hep birlikte aÅŸacağız.

Esasen yaklaşık 7 aydan beri alandayız. Sanki yarın seçim olacakmış gibi halkla içi içe aktivitelerimize devam ettik. Aynı zamanda hiç seçim olmayacakmış gibi de Ereğli ve diğer

ilçelerimizin Zonguldak’ın ihtiyaçları ile alakalı bakanlıklar, müsteÅŸarlıklar ve genel müdürlükler nezdinde önemli görüşmeler yaptık. Bu görüşmelerden önemli kazanımlar saÄŸladık. Bunlar inÅŸallah önümüzdeki günlerde de artarak devam edecek.
 “PROJELERÄ° ANLATTI”

EreÄŸli’de Bülent Ecevit Ãœniversitesi’nin bir kampüs giriÅŸimi vardı. Daha önceki milletvekillerimiz ve sivil toplum kuruluÅŸlarımız bu konuyla ilgili çalışma yapmışlardı. Biz de bunu süratle somutlaÅŸtırarak hayata geçirilmesine vesile olduk ve eski devlet hastanesinin yeri kesin olarak kampüs yapılmak üzere üniversiteye tahsis edildi. Åžimdi orada gerek belediyemiz gerekse Ticaret ve Sanayi Odası’nın çabalarıyla proje ve maket çalışması yapılacak. 2016 yılında da inÅŸaatının baÅŸlamasını planlıyoruz. Bu EreÄŸli’nin önünü açacak projelerden bir tanesi. Ä°lk etapta öğrenci sayısını 10 binlere çıkaracak daha sonra da toplam nüfusun yüzde 10’u diye bir kriterimiz var bizim inÅŸallah bu sayıyı 17 bin 500’dir. Yine belediyemizin çok üzerinde durduÄŸu bir kent meydanı projesi var. Onunla ilgili de müsteÅŸarlığımıza gittik ve

gittiğimizin ertesi günü imzadan çıkması noktasında bize orada bilgi verildi. Bunu da takip ediyoruz.

“TAKÄ°PTEYÄ°Z”

Yine tersane bölgemizdeki sıkıntıları çözmek açısından ilgili müsteÅŸarlık ve genel müdürlüklerimizi ziyaret ettik. Buradaki sıkıntılarla ilgili de epey bir ilerleme saÄŸladık. Yıllardır yılan hikâyesine dönen EreÄŸli Devrek yolu ile ilgili de çalışmalar sürüyor.

Size de teÅŸekkür ediyoruz, bu konuyu öncelikli çalışmalarınız arasına aldınız. Bunların dışında Kandilli’de HEMA maden ocağı, Organize Sanayi Bölgesi ve bölgemiz açısından çok önemli ve kendi içinde mega proje ve yatırımları da içeren Filyos Projesi ile ilgili de çalışmalarımız sürüyor, konuyla ilgili bazı hukuki sıkıntılar söz konusu onların çözümünü bekliyoruz.”

MADENOÄžLU TEÅžEKKÃœR ETTÄ°

Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu da ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti belirterek, “ülkemiz bilindiÄŸi gibi 7 Haziran seçimlerinden sonra 1 Kasım’da da bir seçim yaÅŸayacak. Bu seçimin de ülkemize ve bölgemize güzellikler getirmesini, katkı saÄŸlamasını diliyorum. Sizin yaptığınız projeler için ilçem adına teÅŸekkür ediyorum, yapılacaklar için de ümitlerimin var olduÄŸunu belirtmek istiyorum. Bu nazik ziyaretinizden dolayı teÅŸekkür ediyor ve baÅŸarılarınızın daim olmasını diliyorum.” diye konuÅŸtu.

DÄ°ÄžER ZÄ°YARETLER

ÇaturoÄŸlu ve beraberindeki heyet, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi BaÅŸkanı Hizmet Tezel, Kdz. EreÄŸli Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Türk Metal Sendikası Kdz. EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan, Kdz. EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Odası BaÅŸkanı Cevdet Civelek ve MÃœSÄ°AD Kdz. EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Ä°brahim Sezer’ide ziyaret ederek görüş alışveriÅŸinde bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo