Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ ÇALIŞIYOR… UYSAL ÇALIŞIYOR…

AK PARTİ ÇALIŞIYOR… UYSAL ÇALIŞIYOR…

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal`ın, AK Parti’nin Zonguldak milletvekili adaylarıyla birlikte seçim gezilerine katıldığı bildirildi.


Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uysal, hafta sonunu seçim çalışmalarına ayırdı. İlçede 3 gün süresince partisinin adayları Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’ı ağırlayan Uysal, çarşı ve pazar gezdi, esnaflar ziyaretleri gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin seçim beyannamesini açıklamasının ardından başlayan saha ziyaretleri kapsamında, Cuma günü Ormanlı beldesi ziyareti yaptığı AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu ile birlikte iftar yemeği sonrası sahilde bulunan Belediye sosyal tesislerini gezildi. Cumartesi günü de Zonguldak Milletvekili Adayı Polat Türkmen ile birlikte Armutlucuma ve Civar Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin iftar programına katılan Uysal, ardından Bağlık Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

PAZAR GÜNÜ 3 PAZAR…
Pazar günü ise Hamdi Uçar ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Subaşı Pazarı, Kepez Pazar Yeri ve Gülüç Pazar yerinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Uysal, ardından sahil bandında gezilere katılarak vatandaşlardan AK Parti’ye destek istedi. Uysal, AK Parti Milletvekili adayları ile partisinin Ereğli Kadın Kolları ve Gençlik Kollarını,  açık havada kurulan halk iftar sofrasında ağırladı.  

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo