Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADAY VE ADAY ADAYLARININ İSİMLERİ

ADAY VE ADAY ADAYLARININ Ä°SÄ°MLERÄ°

Mahalli İdari Seçimlerinde Karadeniz Ereğli...


Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’ni yapılacak Mahalli Ä°dari Seçimlerinde kazanmak isteyen partiler, ‘zorda olsa’ adaylarını belirlemeye çalışıyor. BaÅŸvuru bolluÄŸu yaÅŸayan AK Parti ve CHP’de halen aday adaylarının isimleri konuÅŸulduÄŸu siyasi arenada, MHP'de de aday adaylığı için baÅŸvuruda bulunuldu. 

Alınan bilgiye göre, bazı siyasi partilerde 31 Mart Mahalli İdareler (Yerel) Yönetim Seçimlerinde belediye başkan adayları netlik kazanmaya başladı. Siyasi partilerden MHP, Ereğli ile beldeleri Gülüç ile Kandilli isimlerini açıkladı.

EREÄžLÄ°’DE ‘ADAY ADAYI’ ÅžEKER:
SEFER BÄ°ZDEN ZAFER ALLAH'TANDIR

MHP Karadeniz EreÄŸli eski Ä°lçe BaÅŸkanı Talat Åžeker, EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Aday Adaylığı baÅŸvurusunda bulunduÄŸunu açıkladı. Åžeker, sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, adaylık baÅŸvurusunu MHP Genel Merkezi’ne giderek yaptığını ifade ederek ÅŸunları kaydetti:
“MHP Kdz EreÄŸli ilçe BaÅŸkanlığımız ve Zonguldak Ä°l BaÅŸkanlığımızın bilgisinde, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz'ın müsadesi, Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in hayır duaları ile MHP Kdz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı A. Adaylığı Müracaatımı ÅŸuan itibari ile Genel Merkezimize yapmış bulunmaktayım. Sevdası EreÄŸli ve Kaygısı EreÄŸli'nin geleceÄŸi olan, binlerce temiz yüreÄŸin sesi olmak için, ÅŸirin EreÄŸli'miz de yaÅŸamanın keyfini kaçıranlara ve aÄŸzımızın tadını bozanlara inat, Åžeker tadında bir EreÄŸli için çıkmış olduÄŸum bu hizmet yarışında sadece oylarınıza deÄŸil destek ve dualarınıza da talibim. Sefer bizden zafer Allah'tandır.”

GÃœLÜÇ VE KANDÄ°LLÄ° TAMAM…
DiÄŸer yandan, MHP’nin Gülüç Belediye BaÅŸkan Adayı da kesinleÅŸti. Yapılan açıklamada, partinin 2014 Mahalli Ä°dareler seçimlerinde de aynı göreve talip olan Tarık Semiz’in, yeniden Gülüç’ten MHP Belediye BaÅŸkan Adayı olacağı kaydedildi.
Partinin Kandilli Belediye BaÅŸkan Adayı ise Tuncay Aydın oldu. 2014 Mahalli Ä°dareler seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olan ancak gösterilmeyen Aydın’a, parti rozeti MHP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Rahman Demirtürk tarafından takıldı.

AK PARTÄ° ve CHP’NÄ°N ADAY ADAYI Ä°SÄ°MLERÄ°NÄ° HATIRLAYALIM
Öte yandan, iktidar ve muhalefet unsurlarının Karadeniz EreÄŸli Belediyesi için baÅŸvuru yayan isimlerini de hatırlatmakta yarar var. Zira AK Parti’de 20 baÅŸvuru yanı sıra mevcut belediye baÅŸkanı ile ismi anılan 2 isim bulunuyor. Aday ismininse “ha bugün he yarın açıklanacak” denilen CHP’de de 5 aday adayı bulunuyor. Peki neydi bu isimler?

31 Mart’ta yapılacak Mahalli Ä°dareler (Yerel) Seçimlerde, AK Parti’de müracaatta bulunan isimler (alfabe sırasına göre)

Ahmet Köse,

Ahmet Fikri Kızmaz,

Ayhan TaÅŸdelen,

Ercan Candan

Erol Åžahin,

Esra Alpago,

Ä°brahim Sezer,

Muhammet Köse,

Mustafa Kalkan,

Mustafa Demiray,

Mustafa Kurt,

Mustafa Kemal BektaÅŸ,

Numan Korkmaz,

Rıfkı Gültekin,

Saffet Bozkurt,

Salih KumaÅŸ,

Şakir Yıldız,

YaÅŸar CiÄŸer,

Yusuf Kalay,

Yüksel Balcı.

Bu isimler haricinde ise aday adaylığı müracaatında bulunmayan ancak, Genel Merkez nezdinde dikkate alınan ve EreÄŸli kamuoyunun büyük bir kesimde “aday gösterilecek” diye kesin gözüyle bakılan isimler de var. Bu isimlerinden ilki mevcut Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, partinin mevcut Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır ve milletvekilliÄŸi de yapan Fazlı ErdoÄŸan’dır.   

EreÄŸli CHP’de müracaatta bulunan isimler (alfabe sırasına göre)
Buket Müftüoğlu,

Erol Çivici,

Emin Semih Özkök,

Halil Posbıyık,

Şerif Sertan Ocakcı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın6
hayran4
üzgün1
kızgın1
gülücük0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo