Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADAY KOCAMANOĞLU: SAYGI DUYUYORUZ

ADAY KOCAMANOĞLU: SAYGI DUYUYORUZ

Zonguldak ili Ereğli ilçesinde iptal edilen CHP Olağanüstü Kongresi’ne ilişkin konuşan aday Ali Kocamanoğlu, karara saygı duyduduğunu belirterek, “bundan sonraki süreçte ne zaman tarih konursa, ne zaman kongre tarihi belli olursa biz yarın olacakmış gibi hazırız” dedi.


CHP Ereğli’de, olağanüstü ilçe kongresinin Genel Merkez’i tarafından iptal edilmesinin ardından başkan adaylarından Kocamanoğlu,  basın toplantısı düzenledi. Kocamanoğlu, parti örgütünde konuşmalarında, özetle şöyle dedi:
“Hedefimiz bir tane daha fazla üye yapmak, Zonguldak’tan bir tane daha fazla milletvekili göndermek ve dolayısıyla genel başkanımızın dediği gibi 2023’teki genel seçimlerde partimizi iktidar etmektir.
Genel Merkez bir karar aldı. Bugün halaylarla bayram gibi kutlayacağımız kongremiz iptal oldu. Saygı duyuyoruz. Çünkü bizim partimizin bir tüzüğü, yönetmeliği var. Bu karar tüzük ve yönetmelik çerçevesinde alınmıştır. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte ne zaman tarih konursa, ne zaman kongre tarihi belli olursa biz yarın olacakmış gibi hazırız.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo