Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADAY GÖSTERİLEN UZUN'DAN İLK AÇIKLAMA

ADAY GÖSTERİLEN UZUN'DAN İLK AÇIKLAMA

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan tarafından Alaplı Belediye BaÅŸkan Adayı gösterilen Celil Uzun açıklamalarda bulundu. 
Uzun, yayınladığı teşekkür mesajında kendisini bu göreve layık görenleri utandırmamak için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Belediye başkanı olması durumunda halka kapılarının açık olacağını ifade eden Uzun, şunları kaydetti:
"CumhurbaÅŸkanımız ve Partimizin Genel BaÅŸkanı Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’a takdirleri ve teÅŸkilatımızın her bir kademesine destekleri için teÅŸekkür ediyorum. Aday adayı olarak çıktığımız bu yola 31 Mart Yerel Seçimlerine kadar aday olarak devam edecek ve hemÅŸerilerimizin teveccühüyle inÅŸallah Alaplı Belediye BaÅŸkanı olacağım.
"Alaplı’nın sorunlarını yakinen bir Ä°nÅŸaat Mühendisi olarak, tecrübelerimle bu görevi yapmaya ehil olduÄŸumu düşünüyorum. Dürüstlük ve adalet ön planda olacak, herkese eÅŸit hizmet edeceÄŸiz. Halkın öncelikli sorunlarını tespit edip, ona göre çözüm üreteceÄŸiz, ÅŸehrimizi sosyal ve kültürel alanda geliÅŸimini saÄŸlayacağız. Yıllardır Alaplı’dayız, Zonguldak'ımız için çalıştık. Åžimdi de hep birlikte yine Alaplı’mız için çalışacağız. Ä°nÅŸallah güzel hizmetler yaparız ve bizi buraya getirenleri baÅŸta Sayın CumhurbaÅŸkanımız ve Genel BaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan olmak üzere bizi bu göreve layık görenleri utandırmayız. Yerel Yönetimlerin üstadı CumhurbaÅŸkanımız Sayın ErdoÄŸan’ın iÅŸaret ettiÄŸi gibi gönül belediyeciliÄŸini esas alarak önce millet önce memleket diyecek ve bu doÄŸrultuda hareket edeceÄŸiz. Gönüllerde yer almak için var gücümüzle çalışacak ve dualarına talip olduÄŸumuz Alaplı'yı birlikte yöneteceÄŸiz ve Alaplı'da birlikte yaÅŸayacağız. Seçim çalışmalarımızı teÅŸkilatımızın her bir kademesiyle omuz omuza vererek ilk günkü aÅŸkla gerçekleÅŸtireceÄŸiz. Bu ilçenin bir yaÅŸayanı olmaktan duyduÄŸum gururu perçinleÅŸtirmek istiyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo