Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

4 yıl önce istifa etti!

4 yıl önce istifa etti!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi MHP Ä°lçe BaÅŸkanı Rahman Demirtürk, CHP’ye katılan Ormanlı Belediye Meclis Ãœyesi Abdullah Cebeci’nin, partilerinden yaklaşık 4 yıl önce istifa ettiÄŸini bildirdi.


Demirtürk, yazılı açıklamada, “MHP’den CHP’ye geçti” ÅŸeklinde basın yer alan haberler üzerine zorunlu açıklama yapma gereÄŸi duyduklarını belirtti.
MHP’den seçilen Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol’un partiden ayrılarak AK Parti’ye geçmesinin ardından, yine partilerinden seçilen Belediye Meclis Ãœyelerinin de istifa ederek ’bağımsız’ kaldıklarını hatırlatarak, ÅŸunları kaydetti:
"AK Parti’den adaylığı kabul edilmeyen Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Sayın Bayram BaÅŸol’a MHP kapılarını açmış ve 2014’de gerçekleÅŸen yerel seçimlerde MHP’den Ormanlı Belediye BaÅŸkanı seçilmiÅŸti. Ancak geçen süreçte BaÅŸol ve beraberindeki meclis üyeleri MHP’den istifa etmiÅŸ, BaÅŸkan BaÅŸol ile birlikte bazı belediye meclis üyeleri Ak Parti’ye geçmiÅŸ, diÄŸerleri ise bağımsız olarak belediye meclis üyeliklerini sürdürmüşlerdir. Söz konusu haberlerde yaklaşık 4 sene önce istifa ederek bağımsız olan belediye meclis üyelerinin sanki MHP’den yeni istifa etmiÅŸ gibi gösterilip baÅŸka bir partiye geçtiÄŸi ifade edilmeye çalışılmış. Yapılan bu haberlere MHP’yi karıştırmak hem uygun deÄŸil, hem de MHP üzerinden siyasi partilerin kendi reklamlarını yapmaya çalışması söz konusu bile olamaz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo