Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TOYOTA HYBRİD FESTİVALİ

TOYOTA HYBRİD FESTİVALİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Toyota Plaza Göktepe’de gerçekleştirilen “Toyota Hybrid Festivali” sona erdi.


Ören Mahallesi İbrahim İzmirli Caddesi’nin Ereğli-Zonguldak karayolu üzerindeki Toyota Plaza Göktepe’de, 31 Ocak’ta başlayan etkinlikte, çeşitli çizgi film kahramanlarının animatörlerce gerçekleştirilen performansları, çocukların beğenisine sunuldu. Kahramanların çocuklarla eğlenceli saatler geçirdiği 2 günde, büyükler ise Toyota’nın özellikle “Hybrid” araçlarına ilgi gösterdi, test sürüşü yapma imkanı buldu.
Toyota Göktepe Plaza Müdürü Sezgin Türkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 günlük etkinlikte bir yandan ’Hybrid’ araçların tanıtımını ve deneme sürüşünü gerçekleştirdiklerini, diğer yandan da çocuklar için çizgi film kahramanları ile eğlendirdiklerini söyledi. Katılımın yoğun olduğunu belirten  Türkoğlu, şöyle dedi:
“Ülke çapındaki Toyota plazalarda yapılan genel bir etkinliği 2 gündür ilçemizde gerçekleştirdik. Katılımdan çok memnunuz. Bu sayede tüm hybrid araçlarımızın da test sürüşlerini gerçekleştirdik. Çocuklarla da eğlenceli vakit geçirildi. İlerleyen dönemlerde çok daha fazla hybrit satışının olacağını düşünüyoruz. Hybrit eşittir Toyota diyoruz.”
2 gün süren festivale katılan ailelerde etkinliği çok beğendiklerini dile getirdiler.

 

TOYOTA HYBRİD FESTİVALİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Toyota Plaza Göktepe’de gerçekleştirilen “Toyota Hybrid Festivali” sona erdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo