Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MUTLU SON !

MUTLU SON !

Türk Metal, Tat Metal ile anlaştı. 400 çalışanı kapsayan sözleşme imzalandı.


Türk Metal Sendikası Kdz.EreÄŸli Åžubesi ile TAT Metal arasında bir süredir devam eden  400 işçiyi kapsayan toplu iÅŸ sözleÅŸme görüşmelerinde anlaÅŸma saÄŸlandı.

Sendika Başkanı Yakup Yılmaz ayrıntıları sosyal medyadan duyurdu.

Sadece Türk Metal emekçilerinin deÄŸil,Türkiye iÅŸci sınıfının umudu Genel BaÅŸkanımız Sayın Pevrul KAVLAK’ın liderliÄŸinde Kdz.EreÄŸli Åžubemize baÄŸlı
Tat Metal Emekçisi Ä°nandı Kazandı….
Kdz.Ereğli Tat Metal A.Ş 4. Dönem toplu iş sözleşmesi 16 Şubat 2022 Büyük Anadolu Otelde Çarşamba günü yapılan 6. oturum sonunda yeni kazanımlar Elde edilerek
anlaşma ile sonuçlanmıştır.
Buzkıran Gemimizin Kaptanı Koca yürekli yiÄŸit Genel BaÅŸkanımız Sn. Pevrul KAVLAK ve Genel BaÅŸkan Yardımcımız Sn.Halil Faki ERDAL’dan aldığımız güç ve destek ile Åžubemiz adına ÅŸahsım, Åžube Sekreterimiz Sn.Hakan ESKÄ°BÄ°NA,Mali Sekreterimiz Sn.Ferdi ERGÃœN, EÄŸitim Sekreterimiz Sn.Birol ONAY, TeÅŸkilatlandırma Sekreterimiz Sn.Çetin ALTAY,Tat Metal BaÅŸtemsilcimiz Sn.ErÅŸah ERDOÄžDU,Toplu SözleÅŸme Daire Uzmanımız Sn.Yasin AYDOÄžAN ile Tat Metal A.Åž. Ä°nsan Kaynakları Direktörü Sn.Ceyhan KUYUMCU,Tat Metal A.Åž. Avukatı Sn.Fırat KARADAYI’nın katılımlarıyla gerçekleÅŸen oturum sonucunda inançlı,kararlı Tat Metal emekçisi kardeÅŸlerimizin inançları ile Kazanan Biz Olduk….
Bu süreçte bizleri biran olsun yalnız bırakmayan Buzkıran gemimizin kaptanı Genel BaÅŸkanımız Sn.Pevrul KAVLAK'a,Genel BaÅŸkan Yardımcımız Sn.Halil Faki ERDAL’a,Genel Merkez Yöneticilerimize, Kdz.EreÄŸli Åžube Yönetimimize,Tat Metal A.Åž. BaÅŸtemsilcimiz ve Temsilcilerimize,Tat Metal A.Åž. Ä°ÅŸyerimizin Yetkililerine ve bizlerden desteÄŸini hiç bir zaman esirgemeyen ve bizimle beraber olan, Tat Metal Emekçi KardeÅŸlerimize yürekten teÅŸekkür ediyor, hepimize hayırlı olmasını diliyorum.
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo