Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

3 GÜN KALA ‘BİRLİK’ FOTOĞRAFI

3 GÜN KALA ‘BİRLİK’ FOTOĞRAFI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ki AK Parti teşkilatınca birlik, beraberlik ve kaynaşma toplantısı gerçekleştirildi.

MUSTAFA KUMAŞ
Tarihi erkene alınarak 24 Haziran’da yapılması kararlaştırılan Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento Seçimine 3 gün kala, Belediyeye ait Sahil Kafe’de düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, seçim çalışmaları boyunca sahada vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattıklarını söyledi.

HÜSEYİN UYSAL
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da 24 Haziran sonrasını ‘milat’ olarak nitelendirerek, “ülkemiz için, milletimiz için bir milat. Bu seçimler Türkiye’deki bir sürü hantal yapıların veya çağa uymayan yapılardan kurtulacağımız bir seçim olacak” dedi.

FAZLI ERDOĞAN
AK Parti Zonguldak eski Milletvekili Fazlı Erdoğan ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Ereğli’nin milletvekili adayı benim’ sözlerini anımsatarak, “ ‘ben sizin yanınızdayım ve sizin temsilciniz bu dönem özel olarak benim’ diyen bir Cumhurbaşkanı, bir genel başkanımız ve bu partinin kurucusudur” diye konuştu. 

HAMDİ UÇAR
24 Haziran seçimlerinde Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Uçar da, 24 Haziran seçimleri için ekip arkadaşları ile birlikte gece gündüz sahalarda olduğunu belirterek, “cumhurbaşkanımız ‘ben Ereğli’nin vekiliyim’ ifadesini kullandı. Bir Cumhurbaşkanını bir ilçede böyle bir açıklama yapması çok önemlidir, bağlayıcıdır” şeklinde konuştu.

FARUK ÇATUROĞLU,
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise vekilliği döneminde bölgede gerçekleştirdikleri çalışmalardan söz etti. 24 Haziran’dan sonra da hizmet etmeye devam edeceğini ifade eden Çaturoğlu, seçimlerinde partisine ve Cumhurbaşkanı adayları Erdoğan’a destek istedi.
Kahvaltı programı bir süre daha sohbet şeklinde sürdü. Toplantıya, ilçedeki bazı muhtarlarda katıldı.

3 GÜN KALA ‘BİRLİK’ FOTOĞRAFI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın2
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo