Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“20 FARKLI PROJE İÇİN ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ”

“20 FARKLI PROJE İÇİN ÇALIÅžMA YÃœRÃœTÃœYORUZ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı ilçesinde 20 farklı proje için çalışma yürüttüklerini bildirdi.

Çaturoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye ilk etapta 4 yıllık fakülte kazandırmak için çalışma yapacaklarını belirtti.

Alaplı OSB ve ıslah OSB bölgelerine yatırımcılar kazandıracaklarını vurgulayan Çaturoğlu, şunları söyledi:

"Alaplı ilçesinde 20 farklı proje için çalışma yürütüyoruz. Alaplı Belediyesi ile merkezi hükümetin koordineli çalışmasına katkıda bulunarak, belediyenin uygun göreceÄŸi araziye Kültür merkezi, spor salonu,  kirada bulunan SGK binası, kolluk kuvvetlerinin kullanabileceÄŸi daha modern bir emniyet müdürlüğü binasını yapacağız. Alaplı’da ihtiyaca cevap verebilecek yeni hastane binası, Gümeli’ye baraj ve alternatif yollar yapıyoruz, karayolunda kavuk kavla baÄŸlantısı sorunu aÅŸacağız,  mendirek, balıkçı barınağının temizlenmesi için gerekli tüm giriÅŸimlerde bulunacağız."

ÇaturoÄŸlu, Alaplı Deresi’ne daha estetik bir görüntü kazandıracaklarını aktararak, "Alaplı giriÅŸi için Karayolları Genel Müdürlüğü ile üzerine çalışmalarını söylediÄŸimiz projenin üzerine gideceÄŸiz.  Alaplı- Yığılca baÄŸlantı yolu gerçekleÅŸecek.  Aynı ÅŸekilde Ormanlı baÄŸlantı yolu da bizim kaderimiz olmayacak. Alaplı OSB, Islah OSB ile sanayilerimizin bacalarından artık duman çıkmasını saÄŸlayacağız. El Sanatları Enstitüsü ve Halk Bankası’nın Alaplı’ya tekrar getirilmesi, Kavakdere Mahallesi’nin Alaplı sınırlarına alınması yapılacak olan yeni okul binaları gençlik merkezi bizim olmazsa olmazlarımız olacak" ifadesini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo