Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

15’LER GERİ DÖNDÜ!..

15’LER GERİ DÖNDÜ!..

Tarihi erkene alınarak 24 Haziran’da yapılacağı açıklanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli Seçimlerinin ardından CHP`den sürpriz karar ile aralarında Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’ın da bulunduğu İYİ Parti`ye geçen milletvekillerinin, yeniden CHP’ye geçtikleri bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, İYİ Parti'nin TBMM'de grup kurmasını sağlayarak seçime katılmasını kesinleştiren CHP'li 15 milletvekili partisine geri döndü. CHP Grup Başkanı Özel, 15 milletvekili ile yaptığı açıklama, "artık Saray'ın planlarının alt üst edildiği bir noktaya geliyoruz. Hepimiz tamam diyoruz, görev tamam" dedi.
Özel, şunları kaydetti:
“Önce bununla alay etmeye kalkanlar oldu. Onların gözyaşları bir fırtınaya bir kasırgaya dönüştü. Artık Saray’ın planlarının alt üst edildiği bir noktaya geliyoruz. Hepimiz tamam diyoruz, görev tamam. Bu onurlu yürüyüşe destek vermiş herkes adına hepinizi alınlarından öpüyoruz.”

GERİ DÖNEN VEKİLLERİN İSİMLERİ ŞÖYLE
Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Çorum Milletvekili Tufan Köse, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Mustafa Bayrak

10 Mayıs 2018 - 13:34

Satılan mal geri alınmaz

Şerife Gül

10 Mayıs 2018 - 13:33

Y.S.K. nu dize getirip geri döndüler

Yorum Yazın

Canlı Radyo