Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

15 FARKLI PROGRAMA KATILDI!..

15 FARKLI PROGRAMA KATILDI!..

Zonguldak’ta gerçekleÅŸtirdiÄŸi yoÄŸun ziyaret trafiÄŸi ve temaslarla adından sıkça söz ettiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Alaplı ilçesinde baÅŸladığı dünkü ziyaretlerini Zonguldak’ın Sofular Köyünde tamamladı. Gün boyunca 15 farklı program gerçekleÅŸtirmenin mutluluÄŸunu yaÅŸayan ÇaturoÄŸlu gündeme iliÅŸkin açıklamalarda da bulundu.

 

ALAPLI’DAN BAÅžLADI,  ZÄ°YARETLERÄ° SAHURDA ZONGULDAK’TA BÄ°TÄ°RDÄ°

Dünkü ziyaret programına İlk olarak Alaplı İlçesinden başlayan Çaturoğlu, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ile AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, AK Parti KDz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır’ın da eÅŸlik ettiÄŸi ziyaretlerde ÇaturoÄŸlu sırasıyla Alaplı Kaymakamı AltuÄŸ ÇaÄŸlar, EÄŸitim-Bir Sen TemsilciliÄŸi, Alaplı Emniyet Müdürü Erkan TektaÅŸ, Alaplı Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Ahmet Uysal, Alaplı Ziraat Odası BaÅŸkanı Åžeref TürkpoÄŸlu, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaÅŸkanı Muharrem Gelgeç, Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Recep Ocak, Alaplı Åžoförler ve Otomobilciler Odası BaÅŸkanı Kemal Çam’ı makamında kalabalık partili grubu ile ziyaret ederek, yoÄŸun Alaplı programını tamamladı.

 

ZONGULDAK TSO Ä°FTARINA KATILDI

Ardından Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanlığını Dedeman Otel’de düzenlenen iftar programına katılan ÇaturoÄŸlu,  Zonguldak Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Metin Karaduman ile birlikte Zonguldak’ın Sapça ve Sofular Köyüne geçerek burada bulunan vatandaÅŸlarda 7 Haziran seçimlerinde kendilerine gösterdikleri destekten ötürü teÅŸekkür etti.

 

ÇATUROĞLU YOĞUN BİR GÜN GEÇİRDİK.

 Gün boyu gerçekleÅŸtirdiÄŸi ve sahur vakti tamamladığı ziyaretleri deÄŸerlendiren ÇaturoÄŸlu ÅŸunları söyledi:

“Her zaman olduÄŸu gibi yine yoÄŸun bir gün geçirdik. BaÅŸta sivil toplum örgütlerimizi ve kurumlarımızı ziyaret ettik. GittiÄŸimiz her yerde vatandaÅŸlarımız ile bir araya geliyoruz. Onlarla görüş alış-veriÅŸinde bulunuyoruz. Sorun ve isteklerin dinlediÄŸimiz vatandaÅŸlar bizleri karşılarında gördüklerinde oldukça memnun oluyorlar ve bizlere desteklerini ifade ediyorlar.

Zonguldak’ın sorunlarını çözme adına bizler yola çıktı. VatandaÅŸlarımızın her türlü isteÄŸini çözme adına çalışıyoruz. Halkımız üzerine düşen görevi yaptı ve bize destek verdi. Önümüzdeki günlerde ortaya koyacağımız çalışmalarla neler olup biteceÄŸini hep birlikte göreceÄŸiz. Biz, elimizden gelenin fazlasını Zonguldak ve ilçelerimiz için yapacağız. Ä°nÅŸallah halkımızın bize olan güvenini boÅŸa çıkarmayacağız. Halktan hiçbir zaman kopmayacağım ve bu tür ziyaretlerimizi sıklıkla yerine getireceÄŸiz.”

 

“KUÅžKU DUYMAYIN”

 Koalisyon olur mu olmazı mı, bizim ÅŸu anda bir ÅŸey söylememiz mümkün deÄŸil. Yeni bir hükümet kurulana kadar ya da erken seçim olursa erken seçim takvimi çalışana kadar ÅŸu anda BaÅŸbakanımızın baÅŸkanlığındaki hükümet devam ediyor. Türkiye de ÅŸu anda bir yönetim boÅŸluÄŸu yok. Bizler verilen emaneti hakkıyla yerine getireceÄŸiz. Bundan kimsenin kuÅŸkusu olmasın"

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo