Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞEKER’İN, 48. YIL MESAJI!..

ÅžEKER’Ä°N, 48. YIL MESAJI!..

Milliyetçi Hareket Partisi KDZ.Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, partisinin 48. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

48 yıllık tecrübesiyle Türk siyasi hayatına katkı sunan partisinin varlığının Türk Milletinin varlığıyla eÅŸ zamanlı olarak devam edeceÄŸini söyleyen Åžeker, MHP’de siyaset yapabilmenin gururunu yaÅŸadığını ifade etti. Åžeker sözlerini şöyle sürdürdü:

CKMP-MHP-MÇP ve tekrar MHP isimleriyle Türk MilliyetçiliÄŸinin siyaset sahnesinde vücut bulmasının yolunu açan BaÅŸbuÄŸumuz Sayın Alparslan TürkeÅŸ’e ve onun çizgisinden sapmadan Türk Milletine hizmet veren Genel BaÅŸkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum. Siyasetin tıkandığı her noktada, önce ülkem ve milletim diyerek insiyatif alıp siyasete yön veren liderlere sahip olduÄŸumuz için gururluyuz.

Türk siyaset hayatının en önemli mihenk taşı olan Milliyetçi Hareket Partisi bugün 48. Yaşına ulaşmıştır. Partimiz Türk Milleti varoldukça varolmaya devam edecek bir partidir. Yani Türk Milletinin varlığıyla doğru orantılı ve eş zamanlı olarak varlığını sürdürecektir. Böyle bir partide siyaset yapabilme şansını bulduğum için onurluyum ve bununla gurur duyuyorum.

Türk Milliyetçiliği; Beş bin yıllık bir hafızanın ürünüdür. Türkiye Cumhuriyeti kuruluş felsefesinin ana damarıdır. Sadece 48 yıllık bir hafıza değildir. Ancak Türk siyasetinde siyasi parti olarak yer alması 48 yıldır. Partimizin 48. Yaşı Türk Milletine hayırlı olsun.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo