Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATUROĞLU “BÜTÜN İLÇELER BİZİM”

ÇATUROÄžLU “BÃœTÃœN Ä°LÇELER BÄ°ZÄ°M”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, “Devrek’te, Gökçebey’de, Kdz. EreÄŸli’de, Alaplı’da, Kozlu’da, Kilimli de, Çaycuma’da bizim; Zonguldak’ta hiçbir ilçeyi bir diÄŸerinden ayırmamız mümkün deÄŸil” dedi.

7 Haziran Genel seçimleri öncesi baÅŸlattığı, ilçe, köy ve mahalle gezilerine ara vermeden sürdüren AK Parti Zonguldak Milletvekili ÇaturoÄŸlu teÅŸekkür amaçlı gittiÄŸi Devrek’te Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleÅŸtirilen iftar programına katıldı,  Gökçebe’nin DaÄŸdemirciler, Duhancılar, YeÅŸilköy ve PazarcıoÄŸlu köylerinde halk ile bir araya geldi.

 

DEVREK TSO Ä°FTARINA KATILDI

ÇaturoÄŸlu’nun Zonguldak’ta Vadi olarak adlandırılan bölgedeki ilk durağı iftar programının yapıldığı Devrek Ä°lçesi oldu,  burada TSO’nun düzenlediÄŸi iftarda, protokoldeki yerini alan ÇaturoÄŸlu, Devrek’li iÅŸadamları ve esnaflarla birlikte orucunu açtı, karşılıklı görüş-alışveriÅŸinde bulundu, istek ve taleplerini dinledi. 

Ä°ftar programının hemen ardından Gökçebey Ä°lçesine geçen ÇaturoÄŸlu,  Ä°lçeye giriÅŸinde Zonguldak Ä°l genel Meclis BaÅŸkanı Vacit DurdubaÅŸ, Gökçebey’in AK Parti’li Belediye BaÅŸkanı Vedat Öztürk,  AK Parti Gökçebey Ä°lçe BaÅŸkanı Lokman Aydın, Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri ve partililer tarafından karşılandı.

Parti teÅŸkilatı önünden konvoylar eÅŸliÄŸinde AK Parti’nin son genel seçimlerde en fazla oy aldığı DaÄŸdemirciler, Duhancılar, YeÅŸilköy ve PazarcıoÄŸlu köylerine hareket eden ÇaturoÄŸlu, kahvehanelerde toplanan halktan 7 Haziran seçimleri için verdikleri desteklerden ötürü teÅŸekkür etti.

 

KALABALIK KÄ°TLELERE HÄ°TAP ETTÄ°

GittiÄŸi köylerde vatandaÅŸların yoÄŸun ilgisi ile karşılaÅŸan ve kalabalık kitlelere hitap eden ÇaturoÄŸlu, Engelli bir vatandaÅŸ ile de yakından ilgilendi. 

Çaturoğlu köylerde yaptığı konuşmada, Tüm bölgenin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Biz sizlerle buluÅŸmaya, sorun ve isteklerinizi dinlemeye geldik. Söz verdiÄŸimiz gibi sürekli buralara geleceÄŸiz. Bu akÅŸamda bu geç saatte buradayız. Sizlerin başınıza deÄŸil, yanınıza geleceÄŸimizi her defasında ifade ettik.  7 Haziran seçimlerinde birinci parti çıktık, yalnız tek başımıza iktidar olamadık.  Bunun sorumluluÄŸu içeresinde çalışıyoruz.  Sizlerden dileÄŸim bizlere deÅŸtiÄŸinizin artarak sürmesi, Devrek’te, Gökçebey’de, Kdz. EreÄŸli’de, Alaplı’da, Kozlu’da,  Kilimli ’de, Çaycuma’da bizim; Zonguldak’ta hiçbir ilçeyi bir diÄŸerinden ayırmamız mümkün deÄŸil” dedi.

ÇaturoÄŸlu’nun Devrek ve Gökçebey ziyaretlerine AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır ve kalabalık bir partili grubu da eÅŸlik etti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo