Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“HASBEYLERLİ” ÇİVİCİ: ÇALIŞKANIM, GENCİM…

“HASBEYLERLİ” ÇİVİCİ: ÇALIŞKANIM, GENCİM…

CHP`den Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adaylığını açıklayan iş insanı Erol Çivici, “benim olduğum yerde rüşvet olmaz, şahsa özel rant olmaz, kavga olmaz” dedi.


Çivici, parti örgütün önünde çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirdiği aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, 1999-2014 yılları arasında ilçenin gelişmesi ve kalkınması konusundaki tüm projelerin hazırlanmasında ve uygulanmasında görev yaptığını söyledi. Belediye meclisin ihtisas komisyonlarında görev aldığını, belediyeciliği belediyede öğrendiğini öne süren Çivici, şunları söyledi:

“HAZIRIM” DEDİ
"25 yıllık iş hayatım ve 15 yıllık belediye meclis üyeliğim süresince ekonomiyi ve şehirciliği öğrendim. Bu konuda mütevazı olmayacağım. Bilgi birikimime güvenerek karşınıza çıktım. Eğer partimin yetkili organları, teveccüh gösterip şahsımı belediye başkan adayı gösterirse açık ara farkla seçimleri kazanacağıma ve başkanlık mazbatamı alır almaz hemen icraata başlayacağıma inanıyorum.
Sorunların hepsi ortada. Ben bu sorunları ve çözüm noktalarını bilip, kenarda duramadım. İşte bu yüzden Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Bu şehrin birçok değerleri var. Bu şehrin parlatılmaya ihtiyacı var. Bu şehrin gelecek nesillerin ihtiyacına cevap verecek vizyon projelere ihtiyacı var. Bu projeleri sizlerin de desteğiyle, hayata geçirmek için aday adayı oldum. Bizim vizyonumuz önce insan, önce Ereğli olacaktır. Bu şehir 31 Mart 2019’da vereceği kararla, ya şuanda olduğu gibi yerinde sayacak, ya da gelişen şehirler gibi dünyayla aramızdaki bu mesafeyi kapatmak için, bizimle beraber koşacak.

"ÇALIŞKANLIKSA ÇALIŞKANLIK, GENÇLİKSE GENÇLİK"
Artık Ereğli’de zihniyet değişikliğine ihtiyaç var, ortak akla ihtiyaç var. Birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Bu birlikteliği önce kendi partimiz içinde oluşturup, daha sonra tüm Ereğli’de gerçekleştireceğiz. Ben bunun için aday adayı oldum. Hiç kimseyi ötekileştirmeden birlik beraberlik içinde daha güçlü olacağız. Gençlere, kadınlara ve halkımıza umut olacağız. Tecrübeyse tecrübe, vizyonsa vizyon, çalışkanlıksa çalışkanlık, gençlikse gençlik.

"RÜŞVET, RANT, KAVGA OLMAZ"
Erol Çivici birkaç kişinin değil, tüm Ereğli halkının adayıdır. Çünkü biz halkımızla hesaplaşmaya değil, kucaklaşmaya geliyoruz. Ereğli insanı uygulanabilir vizyon projelerle buluşacak, gerçek yatırımcılarla tanışacak. Her geçen gün işsizlik azalarak yok olacak.
Belediyecilik zaten bir ekip işidir. Önemli olan işi bilen biri olarak, bu ekiple birlikte koordineli bir şekilde, bu kenti yönetebilmektir. Bu anlayışla bu kenti yönetmeye hazırım.
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Erol Çivici olarak, sizlerin önünde bir kez daha söylüyorum, benim olduğum yerde rüşvet olmaz, şahsa özel rant olmaz, kavga olmaz.
Partim beni aday gösterirse, sizlerin de desteğiyle, bu kenti yaşanabilir bir kent yapmak için, örnek bir kent yapmak için, bu göreve talip oldum. Ama partim beni aday göstermezse de kesinlikle farklı bir plan içerisine girmeyeceğime ve partimin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
üzgün1
gülücük0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo