Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLGİNÇ DİYALOGLAR YAŞANDI

İLGİNÇ DİYALOGLAR YAŞANDI

50’yi aÅŸkın kalabalık partili grubu ile birlikte adeta Kdz. EreÄŸli Ä°lçesine baÄŸlı Çayırlı köyüne çıkartma yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır  pazarcı esnafı ile vatandaÅŸların sevgi seli ile karşılandı.

 

Beraberinde Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır ve 50’yi aÅŸkın partili grubu ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Kdz. EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Çayırlı Köyüne giden Özbakır, 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimlerde istikrar ve gelecek için AK Parti’ye destek istedi, partisinin seçim beyannamesini anlattı.    

 

PAZARCI ESNAFI ve VATANDAÅžLA TEK TEK TOKALAÅžTI

Çayırlı halk pazarını da gezen ve cadde üzerinde bulunan esnafları tek tek gezen Özbakır, 1 Kasım da güzel bir neticenin ortaya çıkacağını gördüğünü belirterek, şunları söyledi:

 

“GittiÄŸimiz her yerde bize gösterilen ilgi ortaya koyuyor ki, önümüzdeki seçimlerde AK Partiye büyük bir teveccüh var, oy patlaması yapacağız.  Bu kez AK Parti yine tek başına iÅŸ başına gelecek. Halkımız istikrardan yana kendi geleceÄŸi için AK Partiye oy verecek.  Biz üzerimize düşen görevi yapıp,  kapı kapı, cadde cadde, mahalle mahalle geziyoruz ve gezmeye devam edeceÄŸiz. Åžu anda kadar gittiÄŸimiz her yerde gösterilen ilgiden son derece memnunuz. VatandaÅŸlar ülkedeki belirsizlikten biran önce çıkılmasını ve partimizin yeninden tek başına yüksek bir oyla iktidara gelmesini bekliyorlar. Ãœlkenin aydınlık geleceÄŸi için AK Parti’de buluÅŸalım” dedi.

“Ä°KTÄ°ADARA GÃœMBÃœR GÃœMBÃœR GELÄ°YORSUNUZ, EVLATCUM BENÄ°M”

Öte yandan Özbakır ve Uysal’ın ziyaretler esnasında karşılaÅŸtıkları bazı vatandaÅŸlar ile arasında geçen ilginç diyaloglarda dikkat çekti. VatandaÅŸların Milletvekili Özbakır’a “Gümbür gümbür iktidara geliyorsunuz, sizi ÅŸu seçimlerde kimse tutamaz, oyumda sizin, yolumda sizin” derken, Belediye BaÅŸkanı Uysal’a ise yaÅŸlı bir vatandaşın sarılarak, “Büyük baÅŸkan, evlatcum benim. Evlatcum benim.” demesi gülüşmelere neden oldu.

Özbakır gün boyunca Kdz. EreÄŸli Ä°lçesinde SKM tarafından belirlenen program dahilinde seçim çalışmalarını aralıksız olarak dolu dizgin sürdürdü.   

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo