Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Define arıyorlar!!!

Define arıyorlar!!!

Bir garip olay...


Düzce define olduÄŸunu iddia bir kiÅŸi, resmi izinleri alarak kazı çalışması baÅŸlattı. 
AÄŸa Mahallesi içinden geçen dere kenarında ismi verilmeyen bir ÅŸahıs, belirlenen bir bölgede define aramaya baÅŸladı. Åžahıs, 3 kiÅŸinin arazinin birleÅŸtiÄŸi kısımda DSÄ° sınırları içerisindeki dere yatağında define olduÄŸunu iddia ederek kazı çalışması baÅŸlatmak için resmi izinlerini aldı. Bunun üzerine polis ekipleri, Düzce Müze Müdürlüğü ekipleri ve DSÄ° Åžube Müdürlüğü ekipleri deveye girerek, hazine kazısı yapılan alanın sınırlarını belirlemek üzere çalışma baÅŸlattılar. Åžahsa bir ay boyunca alanda kazı çalışması için izni verildiÄŸi öğrenildi. 
MUHTAR: “BAKALIM NE ÇIKACAK”
AÄŸa Mahallesi Muhtarı Nesim Zengin gazetecilere açıklamasında, “Bir kiÅŸi bu alanda hazine olduÄŸu iddiası ile kazı çalışması baÅŸlattı. Åžahsın resmi izin aldığı bilgisine ulaşıldı. Aramalarını sürdürecek. Bakalım ne çıkacak“ dedi.
ARSA SAHÄ°BÄ°: “DAVACIYIZ”
Kazı yapılan alanın kenarında arsası bulunan Dursun Baykal ise şunları kaydetti:
“Burada dere yatağında bir hazine olduÄŸunu iddia etmiÅŸler, Müze Müdürlüğüne baÅŸvurmuÅŸlar emniyetten görevlilerle birlikte gelmiÅŸler. Ancak bize hiç haber verilmediÄŸinden dolayı bizde tedirgin olduk. Bizim arsamıza bize sorulmadan girildiÄŸi için davacıyız dedik. Ama ÅŸu ana kadar herhangi bir ÅŸey çıkmadı ancak bir ay süreyle izin aldıklarını söylediler evraklarına da baktım her hangi bir sıkıntı yok. Ama yine de biz bize sorulmadan bizim arsamızdan geçilerek gidildiÄŸi için ’davacıyız’ dedik.”
Alanda çalışmalar sürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
şaşkın4
hayran2
kızgın2
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Eregli li

28 Aralık 2017 - 17:35

Burası Türkiye

Yorum Yazın

Canlı Radyo