Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TERÖRE KARŞI ORTAK BİLDİRİ

TERÖRE KARŞI ORTAK BİLDİRİ

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki oda baÅŸkanları ve bazı sivil toplum kuruluÅŸlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Belediye Meclis Ãœyeleri’nin de katıldığı toplantı sonrası yayınlanan ortak bildiride,  Ankara’da yaÅŸanan terör saldırısı kınandı.

Söz konusu toplantıya BaÅŸkan Uysal ve meclis üyelerinin yanı sıra, Kdz. EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker, Kdz. EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Odası BaÅŸkanı Cevdet Civelek, Madeni Ä°ÅŸler ve Sanatkârlar Odası BaÅŸkanı Atilla Akar, Berberler ve Kuaförler Odası BaÅŸkanı Murat Cebesoy, Kdz. EreÄŸli Pazarcılar Odası BaÅŸkan Yardımcısı Fatih Danışmaz, Kdz. EreÄŸli Tuhafiyeciler Odası BaÅŸkan Yardımcısı Mustafa Gündüz,  Türk Metal Sendikası EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan, Kdz. EreÄŸli Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu Ãœyesi Hüseyin Çınar, Kdz. EreÄŸli Muhtarlar DerneÄŸi Denetleme Kurulu BaÅŸkanı Nazif Kaplan, Kdz. EreÄŸli Türkiye Harp Malulü Gazi Åžehit Dul ve Yetimleri DerneÄŸi BaÅŸkanı Mehmet Ali Demirdüven ve Kdz. EreÄŸli Taksiciler DerneÄŸi BaÅŸkanı Yücel Oktay katıldı.

Ortak bildiri şöyle:

Ankara’da yaÅŸanan saldırıyı ülkemize, demokrasiye,  seçimlere yönelik suikast ve toplumsal barışa karşı bir travma yaratma gayreti olarak yorumlayan bizler; Ãœlkemizin birlik ve beraberliÄŸini hedef alan bu vahÅŸi, barbarca eylemi kınıyor ve lanetliyoruz.

Acılı ailelerin acısını paylaşıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil ÅŸifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo