Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAKANLIKTAN GELDİLER

BAKANLIKTAN GELDÄ°LER

Ekonomi Bakanlığı yetkililerinin, ihracat yapan firmaların sorunlarını yerinde tespit etmek ve yöneticilerden bilgi almak amacıyla Karadeniz EreÄŸli’ye Ticaret ve Sanayi Odası’na (TSO) geldikleri bildirildi.


TSO’dan konuya iliÅŸkin yapılan yazılı açıklamaya göre Ekonomi Bakanlığı Ä°hracat Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kızartıcı, Serbest Bölgeler, Yurt Dışı Yatırım ve Hizmetler Daire BaÅŸkanı Yusuf Yıldız ve Ãœrün GüvenliÄŸi ve Denetimi Daire BaÅŸkanı Bumin Kaan Köktürk’ten oluÅŸan heyetin Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmaların yöneticileri ile yapılacak toplantılar öncesinde ilçede yapacakları görüşmeler hakkında TSO BaÅŸkanı Yalçın’a bilgi sundular. 
Yetkilileri ayrıca, Bakanlığın ihracat yapan firmalara sağlamış olduğu desteklerden de bahsettiler.
Oda başkanı Sertan Yalçın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti:
“Bizde kendilerine ithalat-ihracat yapan firmalarımızın bölgemizde yaÅŸamış olduÄŸu sıkıntıları konusunda bilgilendirmeleri yaptık. Bölgemizin en önemli ihtiyaçları olan liman ve yurt dışından gelen yassı mamuldeki ithalat konusunu kendileri ile görüştük. Bu konuda kendileri zaten konuya vakıflar, sanayi ve ticaret odamızı da yakinen tanıyorlar. EreÄŸli ekonomisine nasıl daha fazla katkı saÄŸlanabilir amacıyla bugün birkaç firmada ziyaretlerde bulunacaklar.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo