Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜNÜN SORUSU: KAÇ ÇOCUK YAPSINLAR?

GÜNÜN SORUSU: KAÇ ÇOCUK YAPSINLAR?

EreÄŸli’de, gazeteciler Serpil Demir ve Yalçın KasapoÄŸlu’nun kıyılan nikah akdinde, çiftlerin ’kaç çocuk’ yapması tavsiyesinde bulunulduÄŸu sırada ’kriz’ çıktı.

Türkan ve merhum Recep Demir’in kızları Serpil Demir ile Betül ve merhum Sabahattin KasapoÄŸlu’nun oÄŸulları Yalçın KasapoÄŸlu, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda gerçekleÅŸen törenle dünya evine girdi. 
Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın kıydığı nikahın ÅŸahitleri ise MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Yavuz Ermen ve Zeki Çakan ile AK parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk ÇaturoÄŸlu ve çiftin yakını Fahri Saka oldu.

 

KAÇ ÇOCUK YAPSINLAR?


Demir ve KasapoÄŸlu, kendilerine sorulan ’evlenmeyi kabul ediyor musunuz?’ sorusuna ’evet’ diye yanıtladı.

Nikah ÅŸahitlerinden AK Parti Milletvekili Adayı Faruk ÇaturoÄŸlu’nun,  Ã§iftin geleceÄŸine yönelik yaptığı konuÅŸma üzerine BaÅŸkan Uysal da, nikah ÅŸahitleri Yavuz Erkmen ve Zeki Çakan’a, çiftin kaç çocuk yapması yönündeki taleplerini sordu. 
Çakan, çiftin çocuk yaparken ülkenin durumunu göz önünde bulundurmaları gerektiÄŸini ifade ederek, “ülkemizin içinde bulunduÄŸu durum nazara dikkate alınarak evlat edinme, kedi arzu ve istekleridir. Ben kendilerine bırakıyorum” derken Yavuz Erkmen ise “vallahi ülkedeki sorunlara bakarsak ’hiç olmasa’ desek ayıp olacak. Çünkü bu ÅŸartlarda zor. Ama biz arkadaÅŸlarımızın gönlünce, nasıl olması gerekiyorsa kararı kendileri vereceklerdir, saygı duyarız. Ben yalnızca saadetler diliyorum” dedi.


BaÅŸkan Uysal da, kendisinin de çocuk yapma konusunda tavsiyede bulunmayacağını söyledi. Nikah törenine bazı siyasi parti temsilcileri, çiftin gazeteci arkadaÅŸları ve kalabalık davetli gurubu katıldı. 


Ereğli FM ailesi olarak Serpil,Yalçın çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

GÜNÜN SORUSU: KAÇ ÇOCUK YAPSINLAR?

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo