Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yaşam mücadelesini kaybetti

Yaşam mücadelesini kaybetti

Kazada ağır yaralanmıştı, 35 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti


Gümüşhane'deki oÄŸullarının boks müsabakasını izledikten sonra Zonguldak'a dönen aileyi taşıyan otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp kavÅŸaktaki aydınlatma direÄŸine çarpması sonucu 2 kiÅŸi ölmüş, 4 kiÅŸi ise yaralanmıştı. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan ve hastaneye kaldırılan sürücü 28 yaşındaki Ender AktaÅŸ, 35 gün süren yaÅŸam mücadelesini kaybetti. 
Kaza, 20 Temmuz 2019 da sabah saatlerinde Gökçebey ilçesi giriÅŸindeki Çukur kavÅŸağında meydana gelmiÅŸti. Ender AktaÅŸ (28) yönetimindeki 67 AJ 775 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp aydınlatma direÄŸine çarpmıştı. Ä°hbar üzerine kaza yerine itfaiye ve saÄŸlık ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarılan Havva AktaÅŸ (60) ve Fatma KurubaÅŸ'ın (63) yaÅŸamını yitirdiÄŸi belirlendi. Yaralanan sürücü Ender AktaÅŸ ile yanındaki Enes AktaÅŸ (14), Esma AktaÅŸ (34) ve Ekin AktaÅŸ (5), ambulanslarla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınmıştı. 
35 gündür Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesindeki yoÄŸun bakım ünitesinde tedavi altına bulunan Ender AktaÅŸ, dün akÅŸam saatlerinde yaÅŸam mücadelesini kaybetti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün3
hayran1
şaşkın1
gülücük0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo