Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YALÇIN, BAKANLARLA GÖRÜŞTÜ

YALÇIN, BAKANLARLA GÖRÜŞTÜ

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sertan Yalçın’ın, ilçeye Teknopark ve Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kurulması hakkında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile görüştüğünü, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile de mali konularda bilgi paylaşımında bulunduğunu bildirdi.


Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi (TOBB) Akredite Oda Sertifika takdim toplantısı için, 28 Mart ÇarÅŸamba günü BaÅŸkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar ve Mehmet Çivici ile birlikte Ankara’ya giden TSO BaÅŸkanı Sertan Yalçın, konuya iliÅŸkin yazılı açıklamasında ÅŸunları kaydetti:
“Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü ile önce Bülent Ecevit Ãœniversitesi iÅŸbirliÄŸi ile EreÄŸli’ye kurulması planlanan TEKNOPARK konusunu görüştük. Aynı zamanda komÅŸu ilimiz Düzce Milletvekili olan ve bölgemizi iyi tanıyan Bakanımız Faruk Özlü’ye EreÄŸli Organize Sanayi Bölgesine kurulması planlanan TEKNOPARK’ın imza aÅŸamasında olduÄŸunu, Bülent Ecevit Ãœniversitesine Rektör atamasının gerçekleÅŸtirildiÄŸi, imza için beklenildiÄŸi bilgisini paylaÅŸtık. Sayın Bakanımızla Ayrıca TSO Yönetimi olarak EreÄŸli’ye kurmayı planladığımızı ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ konusunda da bilgilendirme yaparak Bakanımız Faruk Özlü ’nün desteÄŸini istedik. Memnuniyetle belirtmeliyim ki; Bakanımız Faruk Özlü bey, bölgemizi yakından izliyor. Ortaya koyduÄŸumuz projelerimizi ve heyecanımızı paylaÅŸtığını, bize destek olacağını söyledi. Sanayi Bakanımız Faruk Özlü, yakın zamanda Sanayi Åžehrimiz EreÄŸli’ye gelerek her iki konuyu da yerinde inceleyeceÄŸini bildirdi, kendisine samimiyetle teÅŸekkür ediyoruz.”

Yalçın, Bakan Tüfenkçi’yi de EreÄŸli’ye davet ettiÄŸini belirterek, “Ankara ile Karadeniz EreÄŸli’miz arasında her konuda köprü olmaya devam edeceÄŸiz. Biz bunu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak üzerimize düşen önemli bir görev olarak görüyoruz. Dün öyleydi, bugün böyle, yarında hiç kuÅŸku olmasın ki yarın da öyle olacak. Ticaret ve Sanayi odamız yaÅŸanan mali ve ekonomik sorunlara çözüm odaklı çalışmaya devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo