Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÜZGÜN RUH HALİNİN FAYDALARI VAR!.

ÃœZGÃœN RUH HALÄ°NÄ°N FAYDALARI VAR!.

Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, üzgün hissetmenin sürekli olmamak kaydıyla kişiye bazı faydalarının olduğunu dile getirdi.

Her üzüntü durumunun depresyon olmadığını dile getiren Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, mutlu ruh halinin çevremizde gerçekleşen bazı durumlara olan dikkat eksikliğine neden olurken, üzüntülü ruh halinin tersi bir sonuç sağladığını açıkladı. Kötü ruh hali içinde olanların diğerlerine nazaran gördükleri detayları daha doğru hatırlayabildiğini söyleyen Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, üzüntülü ruh hali içinde olan kişilerin hafızasının daha az yanıltıcı olduğuna dikkat çekti.

Mutlu ruh halinin kişinin bulunduğu ortamda güvende hissetmesini sağladığını söyleyen Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, bu nedenle kişinin çok fazla çaba sarf etmesine gerek kalmadığını, ancak üzüntülü ruh halinin bir sinyal olarak algılanarak kişinin sorunlarla başa çıkabilmesi için motivasyon ortamı yarattığını vurguladı. Bu ruh halinin herhangi bir sorun karşısında enerji sağladığını söyleyen Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, mutlu kişilerin kötü durumları düzeltmek için yeterli enerjiyi bulamayabileceklerini söyledi.

Ãœzüntülü ruh halinde olan insanların karşısındaki kiÅŸiye kendilerini inandırmak konusunda daha baÅŸarılı olduklarını söyleyen Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet BaÅŸkak, aynı zamanda mutlu insanlara göre üzgün ruh halindeki insanların daha adil davrandığının da altını çizdi. 

 

 

Kaynak: http://sumerhaber.com

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo