Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKENT ZAFERİ: 1-2

BAÅžKENT ZAFERÄ°: 1-2

BAL Ligi 11. Grup’ta mücadele eden Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, BaÅŸkent deplasmanında konuk olduÄŸu Pursaklar Belediyespor’u,  2-1 maÄŸlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Ãœst üste 2. galibiyetin yanında sezonun ilk deplasman galibiyetini elde eden eflatun beyazlılar, hafta sonunda lideri konuk edecek.

Pursaklar deplasmanında sahaya Safa Sakıpcan Erdal, Ãœmit Daşçı, Ozan Aydın, Tunahan AltuntaÅŸ, Emre Berkan KahvecioÄŸlu, Ahmet Olgun, OÄŸulcan Ä°nce, OÄŸuz Yalçın, YaÅŸar Åžahin, Murat Turan ve Furkan ÇırakoÄŸlu 11’ i ile çıkan Kdz. EreÄŸli Belediyespor ilk yarıda rakibine üstünlüğünü hissettirirken, bir topu direkten dönen bir golü ise ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmayan Murat Turan’ın 58. dakikadaki penaltı golü ile 1-0 öne geçti.

Bu dakikada 10 kiÅŸi kalan rakibi karşısında,  kalesinde 70.dakikada penaltıdan 1 gol gören eflatun beyazlılar,  1-1’e gelen skor sonrası 78. dakikada Ãœmit DaÅŸcı’nın çift sarı karttan oyundan atılması ile 10 kiÅŸi kalmasına raÄŸmen, 90.dakikada Eray Özer’in golü ile 2-1’i bulup 3 puanın sahibi oldu.

Kdz. EreÄŸli Belediyespor 8.haftada 7. maçının 6’sı kazanıp 1’inde berabere kalan grup lideri Ä°stanbul temsilcisi Modafen’i ağırlayacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo