Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL,SÖZ VERDİ!..

UYSAL,SÖZ VERDİ!..

UYSAL,SÖZ VERDİ!..


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan YaÅŸlılar Haftası nedeniyle eÅŸi Sevim Uysal ile birlikte Kdz. EreÄŸli Ä°zmirlioÄŸlu Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Dün gerçekleÅŸen Ankara Gezisi için teÅŸekkür üstüne teÅŸekkür alan BaÅŸkan Uysal,  Huzurevi sakinlerine bu kez de Çanakkale Gezisi sözü verdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İzmirlioğlu Huzurevi sakinlerini, eşi Sevim Uysal ile birlikte ziyaret etti.

Yaklaşık 1,5 saat süren Huzurevi ziyaretinde Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Uysal, Huzurevi sakinleri ile birlikte pasta kesip, sümbül çiçeği hediye etti.

Huzurevi sakinlerinin dün Türkiye Büyük Millet Meclisi, Anıtkabir ve Hacı Bayram Veli Camisi’ni kapsayan Ankara Gezisi nedeniyle BaÅŸkan Uysal’a teÅŸekkür ettiÄŸi ziyarette, Huzurevi sakinlerine sorduÄŸu “ Ankara’yı gezdiniz, baÅŸka bir isteÄŸiniz var mı?  “ sorusuna “Çanakkale Gezisi” yanıtını alan BaÅŸkan Uysal, ilgili müdürlüğe talep edilen gezinin gerçekleÅŸmesi için gerekenin yapılması talimatını verdi.

BaÅŸkan Uysal, buradaki konuÅŸmasında, “Kdz. EreÄŸli Belediyesi olarak, toplumun hafızası olan yaÅŸlılarımızın huzur ve refah içinde yaÅŸayabilmeleri adına gösterdiÄŸimiz çaba ve gayretlerimiz devam edecektir. Ãœlkemiz ve ilimiz ve ilçemizdeki tüm yaÅŸlılarımızın haftasını kutluyor sizlere saÄŸlık, huzur, afiyet içinde bereketli ve uzun bir ömür diliyorum.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo